|
|
|||||||
| Zarejestruj się | Galerie | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz przeczytane fora |
| Ważne informacje! |
| Tuning sprzętu Ostrzenie, regeneracja, smarowanie, suszenie, narzędzia, porady |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Początkujący
Podziękował: 0
Otrzymał 0 podziękowań za 0 postów
![]() |
Dobry serwis w Poznaniu
Umiejący ostrzyć krawędzie . Co polecacie?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Weteran
Dni na nartach: 15
Zdjęć: 78
Podziękował: 339
Otrzymał 350 podziękowań za 254 postów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kazdy umie ostrzyć
heh a musi być akurat poznań?? bo tam może koło malty macie cos:]
|
|
|
|
#3 |
|
Średnio zaawansowany
Dni na nartach: 19
Podziękował: 3
Otrzymał 1 podziękowanie za 1 post
![]() |
Ja zanoszę co roku narty do Muszaka na Jeleniogórskiej ( koło stadionu Lecha ) . Obok Malty raczej nie ma żadnych serwisów - 3 lata temu był ale się przeniósł
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Średnio zaawansowany
Zdjęć: 120
Podziękował: 1
Otrzymał 15 podziękowań za 6 postów
![]() ![]() |
Cytat:
Wiem tyle, że nie mają nawet sprzętu do ręcznej obróbki tylko maszyna. Ja też noszę do Muszaka ale cały czas szukam kogoś kto się zna na ręcznym serwisie nart. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Średnio zaawansowany
Zdjęć: 120
Podziękował: 1
Otrzymał 15 podziękowań za 6 postów
![]() ![]() |
No i chyba znalazłem. Chłopak w serwisie Makro robi tylko ręczny serwis. Ma spory ruch w interesie więc praktykę ma napewno, nie wiem jeszcze jak z przygotowaniem teoretycznym i tzw. smykałką
Umówiłem się na przyszły tydzień i zobaczę co z tego wyjdzie. Znajomi korzystają z serwisu w lubelskim Makro i są zadowoleni. W każdym Makro działa to chyba na podobnej zasadzie tzn. sklep daje kilka metrów kw. a serwisant jest niezależny. Nie ma tam nawet miejsca na maszynę więc siłą rzeczy zakres usług jest ograniczony, nie zgadzają się też na smrodzenie kofiksem. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Początkujący
![]() |
sprawdzę Muszaka, Dzieki
sprawdzę Muszaka, Dzieki
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
![]() |
Paweł Motak na Śniadeckich Ski-service - szczerze odradzam
Szczerze odradzam wizytę na ul. Sniadeckich u Motaka. Facet stosuje metody sprzed kilkunastu lat "przygotowując" sprzęt do sezonu. Krawędzie "po ostrzeniu" są tak samo tępe jak przed, nie mówiąc już o ślizgu który jest niszczony przez nieumiejętne działanie. Niestety szef ski-service na Śniadeckich nie ma pojęcia o nowych technologiach, ślizgach i najzwyczajniej niszczy sprzęt. Osobną sprawą jest mówiąc delikatnie - niekulturalne, prymitywne zachowanie szefa firmy.
Osobiście polecam chłopaków w Suchym Lesie. Miła, profesjonalna obsługa. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Średnio zaawansowany
|
W King Krossie jest Intersport i tam właśnie z wielkimi obawami zostawiłem swoje kochane tigersharki i powiem że jestem zadowolony.Nartki naostrzyli tak jak sobie zażyczyłem i jeszcze pięknie nasmarowali.Najbardziej bałem się że zjadą mi połowę krawędzi i jak zj.... to nie będzie już na czym poprawić. Jestem bardzo zadowolony.Polecam
|
|
|
#9 |
|
![]() |
Ski-servis na Śniadeckich Motak - odradzam
Ski-servis na Śniadeckich Motak - porażka. Facet chyba ma za dużo klientów bo robi na tzw. "odpieprz". Narty nasmarowane kiepsko. W ofercie nie powinnien mieć ostrzenia krawędzi bo najzwyczajniej nie umie tego robić. Polecam ekipę w Suchym Lesie.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Stary wyjadacz
Zdjęć: 8
Podziękował: 21
Otrzymał 43 podziękowań za 27 postów
![]() ![]() ![]() |
King cros,
M1, mozna ssmialo dawac na ostrzenie Malta przy stoku i znajomy mi kiedys nadał temat na kolesia co ma na Arenie aha no i Dechatlon-miedzy Auchanem a Leroy Merlin kierunek na Swadzim ![]()
|
![]() |
| Bookmarks |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|