son Szczyrk Mountain Resort (Szczyrkowski Ośrodek Narciarski)
-
Similar Content
-
By MichalR
Drodzy,
W obliczu tragedii jaka wydarzyła się w Szczyrku i która dotyka naszą narciarską społeczność, chciałbym zapalić świeczkę. Niech odpoczywają w pokoju. 🕯️
MR
-
By JC
Przed Tobą pierwszy VlogNews, czyli szybki vlog ze stoków. W niedzielę 1.12.2019 wybrałem się do Szczyrku. Sprzyjające temperatury umożliwiły uruchomienie systemów dośnieżania stoków w Szczyrk Mountain Resort oraz na Beskid Sport Arenie. Ja odwiedziłem z kamerą Szczyrkowski, aby pokazać Wam jak przebiega naśnieżanie tras, oraz opowiedzieć o kilku nowościach jakie przygotowano na nadchodzący sezon.
-
By mirekn
Winter Game edycja 2020 25-27 styczeń. https://wintergame.pl/harmonogram/
Jest też SKITOUR CHALLENGE
Pozdrawiam
mirekn
-
By JC
Zachęcony reklamami w Internecie o treści "Największe Targi Narciarskie i Outdorowe w Polsce", wybrałem się do Nadarzyna pod Warszawą, aby sprawdzić, jak wygląda największa, zdaniem organizatorów, impreza narciarska w naszym kraju.
Długo musiałem kluczy po halach targowych, aby znaleźć stoiska narciarskie. Czy było warto... sami zobaczcie.
-
By JC
Otwarłem już sezon narciarski, a tu przyszło mi jeszcze otworzyć nową trasę rowerową w Szczyrku. 28 września, otwarty został, drugi odcinek trasy Hip Hopa - Hip Hopa Air. Od teraz całkowita długość zjazdu ze Zbójnickiej Kopy przez Halę Skrzyczeńską do parkingu przy gondoli liczy 7900m.
-