Narty - skionline.pl
Jump to content

Start do Nart

szarlejak

Recommended Posts

• 5 weeks later...
  • 8 months later...

Start do Nart

Miło mi poinformować, że skionline.pl została oficjalnym partnerem Start do nart, akcji organizowanej przez Radio ZET przy współpracy z TVN.

To już trzecia odsłona „Start do nart”. Zadaniem akcji jest zaproszenie do uprawiania narciarstwa alpejskiego. Jeżeli nie jeździsz na nartach to zacznij, jeżeli jeździsz to rób to z nami, gwarantujemy wspaniałą zabawę.

Podobnie jak w ubiegłym roku otwieramy sezon narciarski akcją Start do nart, której zadaniem jest zebranie dwóch drużyn i stoczenie pojedynku (slalom gigant) podczas wspólnego wyjazdu do Sölden w dolinie Ötztal w Tyrolu. Swoje drużyny tworzą Dzień Dobry TVN pod przewodnictwem Kingi Rusin i Radio ZET pod dowództwem Rafał Brzozowskiego.

Żeby dołączyć do jednego z zespołów należy – wysłać swoje zdjęcie w zimowej, narciarskiej scenerii. Autorzy najciekawszych prac wyjadą na sześciodniowe białe szaleństwo do wspaniałego kurortu Sölden w austriackich Alpach, a także otrzymają wysokiej klasy sprzęt narciarski marki Atomic. Szanse na udział w akcji „Start do nart” ma dziesięciu słuchaczy i dziesięciu widzów. Nie liczą się ich umiejętności narciarskie. Przez pierwsze dni spędzone w Austrii będą szlifować swoją formę pod czujnym okiem instruktorów.

ZGŁOŚ SIĘ>>

Nagroda:

• Przejazd autokarem
  • 5 dób, 6 dni w Największym Spa w Tyrolu w Hotelu w Hotelu Aqua Domme
  • Wyżywienie
  • Ski pass – Jazda na lodowcach
  • Sprzęt marki Atomic
  • Instruktorzy narciarstwa przez wszystkie dni

Pomogę Ci. Było takie jedno, no właśnie tylko gdzie ono jest.

ps. skucha zdjęcie ma być własne, no chyba że...:tongue:

Swego czasu wykasowałem część zdjęć z galerii Skionline,więc niestety znikły z postów.Miałem to uzupełnić,ale i tak już po sezonie,czasu brakowało... Ale wiem o czy mówisz. :wink: Tylko gość na zdjęciu mógłby się nie zgodzić. :redface:

Mi się udało wysłać fotkę, po wielu trudach ale się udało.

Męczyłem się we wtorek na portalu Zetki.

:happy:

Podziwiam,ja się długo męczyłem i się nie udało,szacun dla gości z radia,którzy to wymyslili ...Swoją drogą,skąd oni biorą takich ludzi i ile im płacą???

Edited by lski@interia.pl

Napisaliśmy wyraźnie i zgodnie-wielokrotne próby wgrania zdjęcia na formularz kończą się zawsze wyświetleniem na formularzu komunikatu "niewłąściwe lub brakujące dane".Wcześnie plik zostaje wysłany z komputera na formularz,ukazuje się komunikat na formularzu"pobierz przesłane pliki"ale kliknięcie komunikatu na zgłoszeniu"pobierz przesłąne pliki" nie kończy się ich wgraniem na formularz,więc formularz zostaje wysłany bez zdjęcia i stąd w kółko ten komunikat.Co za tym się kryje-nie wiem,bo jestem tylko przeciętnym internautą a nie programistą.Cieszę się,że nie jestem w tym osamotniony.Konkursy dla internautów dotychczas nie sprawiały mi problemów.

Edited by lski@interia.pl
  • Like 1