pawelb91 Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 2 godziny temu, moloo napisał: Ale na koncie GOPASS nie mam oferty w EUR tylko w PLN, więc jak można zapłacić w EUR ? Wystarczy chyba zmienić język na stronie na słowacki / angielski i ceny są w euro. Przynajmniej u mnie sezonka wyskakuje w euro wtedy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moloo Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 11 minut temu, pawelb91 napisał: Wystarczy chyba zmienić język na stronie na słowacki / angielski i ceny są w euro. Przynajmniej u mnie sezonka wyskakuje w euro wtedy. Tak sezonka wychodzi w EUR, ale kupony dalej są w PLN mimo języka angielskiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelb91 Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 Teraz, moloo napisał: Tak sezonka wychodzi w EUR, ale kupony dalej są w PLN mimo języka angielskiego. Z kuponami to nie wiem, musiałby ktoś się wypowiedzieć kto z nich korzystał i płacił w euro, lub skierować zapytanie do gopassu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moloo Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 Godzinę temu, pawelb91 napisał: Z kuponami to nie wiem, musiałby ktoś się wypowiedzieć kto z nich korzystał i płacił w euro, lub skierować zapytanie do gopassu. Napisałem do GOPASS i zmienili mi cenę kupony w EUR 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 9 godzin temu, moloo napisał: Ale na koncie GOPASS nie mam oferty w EUR tylko w PLN, więc jak można zapłacić w EUR ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ski89 Posted May 28, 2023 Report Share Posted May 28, 2023 W dniu 25.05.2023 o 13:41, moloo napisał: Jest promka na Sprytną Sezonówkę 2299 dla kontynuujących. Czy ktoś wie jak kupić w EUR ale ze zniżką dla kontynuujących - wychodzi trochę taniej w przeliczeniu po obecnym kursie. Uuuu. Chyba coś się nie sprzedaje. U mnie były 3 sztuki z Fast Passem w zeszłym sezonie i ogólnie przez ostatnie 7 lat. Teraz nie będzie nawet jednej sztuki. Ale za to jak się człowiek w Alpach wyciekał... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelb91 Posted May 28, 2023 Report Share Posted May 28, 2023 Sezonówka słowacka TMRu to straciła sens z 5 lat temu, a odkąd na siłę wciskają tylko "premium" to tym bardziej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moloo Posted May 29, 2023 Report Share Posted May 29, 2023 W dniu 28.05.2023 o 11:07, pawelb91 napisał: Sezonówka słowacka TMRu to straciła sens z 5 lat temu, a odkąd na siłę wciskają tylko "premium" to tym bardziej. Dla kogo straciła to straciła, mi tam pasuje i wyjeżdżam ją z mega górką. Podkreślę, wyjeżdżam a nie stoję w kolejkach ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted March 27 Report Share Posted March 27 Nowa oferta na Gopass SKI Sezonówka Szczegóły: Nowa nazwa - nowe korzyści, nadchodzi Gopass SKI Sezonówka (skionline.pl) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tytus Atomicus Posted March 27 Report Share Posted March 27 (edited) A jakie były w tym roku ceny dziennych-dwudziennych-itd-tygodniowych skipassów? Mógłby ktoś podać linka? I czy były tam zniżki dla seniorów? Bo chyba się łapię. W przypadku sezonówki widzę, że są. https://www.jasna.sk/pl/cenniki/cenniki-jasna/cennik I co to jest ten „snow package sevier+juh”? Chyba nie skipass, skoro jest tańszy niż bilet półdniowy? Edited March 27 by Tytus Atomicus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted November 5 Report Share Posted November 5 Rozpoczęła się sprzedaż Gopassów dziennych na sezon 24/25 Gopass rozpoczyna przedsprzedaż dziennych skipassów na cały sezon zimowy Nowości ze świata Gopass w ośrodkach TMR Nowości ze świata Gopass Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelb91 Posted November 5 Report Share Posted November 5 69 euro dzienny skipass w sezonie, a 63 euro w niższym sezonie kupowany w kasie 😆 Pozdro TMR. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marionen Posted November 5 Report Share Posted November 5 42 minuty temu, pawelb91 napisał: 69 euro dzienny skipass w sezonie, a 63 euro w niższym sezonie kupowany w kasie 😆 Pozdro TMR. To chyba wiem dlaczego nie jeżdżę na Chopok. I nie wiem czy w ogóle tam kiedyś pojadę. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted November 5 Report Share Posted November 5 1 godzinę temu, pawelb91 napisał: 69 euro dzienny skipass w sezonie, a 63 euro w niższym sezonie kupowany w kasie 😆 Pozdro TMR. Ja widzę w cenniku w Jasnej najwyższą cenę 49€, gdzie znalazłeś 69€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelb91 Posted November 5 Report Share Posted November 5 (edited) 6 minut temu, JC napisał: Ja widzę w cenniku w Jasnej najwyższą cenę 49€, gdzie znalazłeś 69€ Online z wyprzedzeniem od 49 euro, ale w kasie 63 euro i 69 euro. Edit: Teraz już nawet niżej online, widać coś jeszcze majstrują w systemie. Edited November 5 by pawelb91 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeeb Posted November 5 Report Share Posted November 5 44 minuty temu, pawelb91 napisał: ale w kasie 63 euro i 69 euro. to jak pojadę na 1 dzień do Szczyrku tyle będę musiał zapłacić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelb91 Posted November 5 Report Share Posted November 5 13 minut temu, Jeeb napisał: to jak pojadę na 1 dzień do Szczyrku tyle będę musiał zapłacić ? To cena na Chopok przy zakupie w kasie na miejscu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts