grimson Posted November 25, 2021 Report Share Posted November 25, 2021 Hehe CG wróciła do rabatu, które oferowała 2 miesiące temu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysio1226 Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 (edited) Dlaczego większość stacji w Wiśle jeszcze nie udostępniły cenników? Czy taka sytuacja była co roku? Czy jednak jest tego jakąś głębsza przyczyna? Edited November 26, 2021 by krzysio1226 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jusik2002 Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 5 godzin temu, krzysio1226 napisał: Dlaczego większość stacji w Wiśle jeszcze nie udostępniły cenników? Czy taka sytuacja była co roku? Czy jednak jest tego jakąś głębsza przyczyna? Bo narazie odpalili promke... 60 zeta za całodniowy Wislanski ski pass. Mega promka dostępna na https://wisla.e-skipass.pl/ . Dotyczy 14 ośrodków Beskid, Cieńków, Klepki, Nowa Osada, Palenica, Mała Palenica, Poniwiec, Sarajewo, Siglany, Stożek, Partecznik, Soszów, Stok, Pasieki, Złoty Groń - Istebna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysio1226 Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 36 minut temu, Jusik2002 napisał: Bo narazie odpalili promke... 60 zeta za całodniowy Wislanski ski pass. Mega promka dostępna na https://wisla.e-skipass.pl/ . Dotyczy 14 ośrodków Beskid, Cieńków, Klepki, Nowa Osada, Palenica, Mała Palenica, Poniwiec, Sarajewo, Siglany, Stożek, Partecznik, Soszów, Stok, Pasieki, Złoty Groń - Istebna. Z tym ski passem są też niezłe jaja. Na infolini powiedzieli że można kupić tylko i wyłącznie jedną sztukę karnetu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lu5asz Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 1 godzinę temu, krzysio1226 napisał: Z tym ski passem są też niezłe jaja. Na infolini powiedzieli że można kupić tylko i wyłącznie jedną sztukę karnetu... To kup kilka karnetów 70zł za całodzienny karnet to i tak dobra cena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysio1226 Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 8 minut temu, lu5asz napisał: To kup kilka karnetów 70zł za całodzienny karnet to i tak dobra cena. Tak i +12 za przesyłkę 😜 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zslawek Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 (edited) wystarczy kupić potem w dniu którym chcesz go wykorzystać udajesz się do kasy i wymieniasz na karnet Edited November 26, 2021 by zslawek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jusik2002 Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 Godzinę temu, zslawek napisał: wystarczy kupić potem w dniu którym chcesz go wykorzystać udajesz się do kasy i wymieniasz na karnet No właśnie tu jest problem, bo należy zamówić kartę przy zakupie. Pytanie czy można ją potem oddać.... ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysio1226 Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 Godzinę temu, zslawek napisał: wystarczy kupić potem w dniu którym chcesz go wykorzystać udajesz się do kasy i wymieniasz na karnet Faktycznie myślałem ze są tylko karnety! A jednak vouchery też są! Dzięki! Czyli jak mam kartę to koszt całodziennego to faktycznie 60zl? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lu5asz Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 1 godzinę temu, zslawek napisał: wystarczy kupić potem w dniu którym chcesz go wykorzystać udajesz się do kasy i wymieniasz na karnet Dzięki bardzo ! Zrobilem jak piszesz i działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mnrdov Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 W dniu 25.11.2021 o 11:36, pawelb91 napisał: Działają do końca sezonu 21/22 🙃 o, to by było dobre, ale skąd takie info? bo na moim voucherze jest napisane, że przedłużona ważność o tyle, o ile były stoki zamknięte w sezonie 20/21 więc pytanie, czy była jakaś aktualizacja regulaminu, czy mam inny typ vouchera po prostu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelb91 Posted November 26, 2021 Author Report Share Posted November 26, 2021 1 godzinę temu, mnrdov napisał: o, to by było dobre, ale skąd takie info? bo na moim voucherze jest napisane, że przedłużona ważność o tyle, o ile były stoki zamknięte w sezonie 20/21 więc pytanie, czy była jakaś aktualizacja regulaminu, czy mam inny typ vouchera po prostu? Odpisywali ludziom na to samo pytanie, vouchery zakupione w promocji black friday 2020 są ważne do końca sezonu 21/22. Tutaj też o tym napisali: https://grupapingwina.pl/dotrzymujemy-slowa-przedluzamy-karnety/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jusik2002 Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 1 godzinę temu, lu5asz napisał: Dzięki bardzo ! Zrobilem jak piszesz i działa Ale co zrobiłeś? Kupiłeś sam karnet bez karty ? Daj cyne jak to zrobić.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akartman Posted November 27, 2021 Report Share Posted November 27, 2021 Moja inwestycja w ten sezon zakończyła się na poziomie: 6 x 70 zł voucher na całodzienną jazdę w grupie Pingwina = 420 zł 3 x 60 zł voucher na całodzienny Wiślański Skipass = 180 zł 1 x przedłużona sezonówka na Czantorię z zeszłego sezonu za 490 zł Co warto byłoby dokupić do takiej kolekcji? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysio1226 Posted November 27, 2021 Report Share Posted November 27, 2021 Jeśli kupujesz vouchery to o ile się nie mylę to nie potrzebujesz nawet karty. Voucher zabiera się do kasy i Wymieniają go na skipass. Jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysio1226 Posted November 27, 2021 Report Share Posted November 27, 2021 5 godzin temu, Jusik2002 napisał: Ale co zrobiłeś? Kupiłeś sam karnet bez karty ? Daj cyne jak to zrobić.... Jeśli kupujesz vouchery to o ile się nie mylę to nie potrzebujesz nawet karty. Voucher zabiera się do kasy i Wymieniają go na skipass. Jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lu5asz Posted November 27, 2021 Report Share Posted November 27, 2021 6 godzin temu, krzysio1226 napisał: Jeśli kupujesz vouchery to o ile się nie mylę to nie potrzebujesz nawet karty. Voucher zabiera się do kasy i Wymieniają go na skipass. Jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi Dokładnie.Nie potrzebujesz karty,kupujesz voucher i dajesz opcje ,,drukuj,, .Potem do kasy i jazda:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lu5asz Posted November 27, 2021 Report Share Posted November 27, 2021 11 godzin temu, Jusik2002 napisał: Ale co zrobiłeś? Kupiłeś sam karnet bez karty ? Daj cyne jak to zrobić.... Kupiłem same vouchery bez karty(na kartę można jeden tylko skipass kupić ) a tak mam 5 voucherow(Max na jedno konto e-mail).Jak ktoś chce więcej voucherów niż 5 to zakłada kolejne konto z innym e-mail 😎 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lu5asz Posted November 27, 2021 Report Share Posted November 27, 2021 11 godzin temu, Akartman napisał: 6 x 70 zł voucher na całodzienną jazdę w grupie Pingwina = 420 zł W Beskidzie to tylko Skolnity czy jeszcze jakiś stok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hextor Posted November 27, 2021 Report Share Posted November 27, 2021 (edited) Kasina, Czarny Gron i Krynica Edited November 27, 2021 by Hextor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jusik2002 Posted November 27, 2021 Report Share Posted November 27, 2021 3 godziny temu, lu5asz napisał: Kupiłem same vouchery bez karty(na kartę można jeden tylko skipass kupić ) a tak mam 5 voucherow(Max na jedno konto e-mail).Jak ktoś chce więcej voucherów niż 5 to zakłada kolejne konto z innym e-mail 😎 Ale jak je kupiłeś bez karty ? Ja mam ciagle komunikat aby podac numer karty lub wybrać za 10 lu 20 złotych karte.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jusik2002 Posted November 27, 2021 Report Share Posted November 27, 2021 Dobra głupek ze mnie 😂 niżej jest opcja Voucher zamiast Karnet 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lika Posted November 27, 2021 Report Share Posted November 27, 2021 Cztery Wiślańskie i dwa Pingwiny. Niestety w Wiślańskim nie zauważyłem opcji Vouchera i poczekam na przesyłkę. Wiecie jak szybko realizują? Kiedyś w TMR czekałem 1,5 miesiąca... Karty zostaną, bo widzę że spora oferta ośrodków w E-Skipassie do "zakodowania". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akartman Posted November 28, 2021 Report Share Posted November 28, 2021 W dniu 27.11.2021 o 12:33, lu5asz napisał: W Beskidzie to tylko Skolnity czy jeszcze jakiś stok? W Beskidzie Śląskim tylko Skolnity w Beskidzie Małym Czarny Groń w Beskidzie Wyspowym Kasina Ski a w Beskidzie Sądeckim Słotwiny Arena W sumie cztery stacje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jusik2002 Posted November 28, 2021 Report Share Posted November 28, 2021 Tez sporo tego zapakowałem wiec mam nadzieje, ze sezon będzie owocny. Mam: 10 pingwinow 10 wislanskich 6 TMR.... Tak więc będzie trochę jazdy z dzieciakami 😃 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts