marcinn Posted October 10, 2020 Report Share Posted October 10, 2020 2 dzień na lodowcu w b.przyzwoitych warunkach śniegowo-pogodowych Sam dojazd bez problemu ale.. Parę pytań i mierzenie temperatury na granicy było Obostrzenia są przestrzegane względem maseczek Obsługa zwraca uwagę Parę foci 18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marboru Posted October 10, 2020 Report Share Posted October 10, 2020 @marcinnjak wszystko dobrze pójdzie, to niebawem będę tropił Twoje ślady 😉 Dobrego szusowanka!!! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo_narciarz Posted October 10, 2020 Report Share Posted October 10, 2020 @marcinn widać warun jest, pogoda jest:) więc tylko zdrowia życzę. W tej gondoli trochę śledziowo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemowit Posted October 10, 2020 Report Share Posted October 10, 2020 3 godziny temu, marcinn napisał: Od jutra widoki w tę stronę będą już tylko w kolorze białym. Niestety opad nie będzie aż tak bardzo intensywny jak zapowiadały wcześniejsze prognozy, ale trochę posypie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinn Posted October 10, 2020 Author Report Share Posted October 10, 2020 4 godziny temu, przemo_narciarz napisał: @marcinn widać warun jest, pogoda jest:) więc tylko zdrowia życzę. W tej gondoli trochę śledziowo Śledziowo ale wszyscy maseczki mieli 😁 A od jutra puw,puw,puw 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lski@interia.pl Posted October 11, 2020 Report Share Posted October 11, 2020 18 godzin temu, marcinn napisał: Śledziowo ale wszyscy maseczki mieli 😁 A od jutra puw,puw,puw Wybierałem się na trzydniówkę w tym tygodniu,ale prognozy oceniłem jako mało zadowalające i przełożyłem,pewnie jestem zbyt wybredny pogodowo. Napisz coś więcej o tych pytaniach i pomiarach na drodze,a także szansach na uniknięcie śledziowości... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanova Posted October 11, 2020 Report Share Posted October 11, 2020 @marcinn - jechaliście do Austrii przez Niemcy, czy inną trasą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinn Posted October 11, 2020 Author Report Share Posted October 11, 2020 Dobry wieczorek,właśnie weszliśmy do domku Dziś tak jak zapowiadali Cały dzień na Pitztal opady białego Na szczęście kontrast czasami można było wyłapać i coś tam pojeździć do południa Wracając do pytań więc : Sprawdzają temperaturę i parę pytań odnośnie skąd dokąd na ile i czy na pewno wyjeżdżałem z polski 🙄 Potem wzięcie dowodów osobistych i tak z 15 min(coś sprawdzali) czekaliśmy aż pozwolili jechać dalej Ja z Cieszyna zawsze jadę tak samo tj: Czechy Austria i kawałek Niemiec zaliczam za Salzburgiem Szczegółowa kontrolę mieliśmy tylko na granicy Cz-A 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinn Posted November 6, 2024 Author Report Share Posted November 6, 2024 (edited) Parę foci od kumpla z dzisiejszego nartowania z Kaunertal. Jak to kolega mi napisał w uj twardo,śniegu mało Za to pogoda sztos i frekwencji brak Edited November 6, 2024 by marcinn 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinn Posted November 7, 2024 Author Report Share Posted November 7, 2024 Parę foci z dzisiejszego Pitztala od naszego kolegi forumowego 🌞 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinn Posted November 8, 2024 Author Report Share Posted November 8, 2024 A w Solden dziś tak 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 8, 2024 Report Share Posted November 8, 2024 20 minut temu, marcinn napisał: A w Solden dziś tak No bez szalu.. pewnie dlatego nikt nie jezdzi.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts