Rybba7 Posted June 23 Report Share Posted June 23 3 godziny temu, sstar napisał: Jakie buty w zamian? Buty to sprawa bardziej indywidualna tu liczy się szerokość stopy i indywidualne preferencje ja mam wąska stopę polecam buty ROXA RX SCOUT ale jako marka mają tez wersje bardziej freeride. Kompletnie nie siadły mi dynafity wydawały się za szerokie ale jak mówię to kwestia indywidualna. Bardzo fajnie trzymały tez Scott Cosmos. Ale najlepiej przymierzyć buty w sklepie, a najlepiej przymierzyć kilka modeli w wypożyczalniach i przetestować podczas wycieczki i wtedy wszystko wiadomo😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christof Posted June 24 Report Share Posted June 24 11 godzin temu, brachol napisał: @surfing zadowolony z Backladów tyle, że 86 SL. Majesty zbierają dobre recenzje można też poszukać Superwolf/Superscout podal bys prosze jakies linki do tych recenzji Majesty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybba7 Posted June 24 Report Share Posted June 24 3 godziny temu, christof napisał: podal bys prosze jakies linki do tych recenzji Majesty? https://outdoormagazyn.pl/2021/02/superwolf-test-nart-majesty/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirekn Posted June 24 Report Share Posted June 24 4 godziny temu, christof napisał: podal bys prosze jakies linki wydaje się mniej sponsorowany https://blisterreview.com/gear-reviews/2020-2021-majesty-superwolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted June 24 Report Share Posted June 24 (edited) 12 godzin temu, christof napisał: podal bys prosze jakies linki do tych recenzji Majesty? Chodziło mi o wypowiedzi dwóch znajomych (użytkowników) oraz kilku osób z grupy na FB. Edited June 24 by brachol 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted June 24 Author Report Share Posted June 24 2 godziny temu, brachol napisał: Chodziło mi o wypowiedzi dwóch znajomych (użytkowników) oraz kilku osób z grupy na FB. A co to za grupa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted June 25 Report Share Posted June 25 5 godzin temu, sstar napisał: A co to za grupa? Jedna nazywa się "Skitury", druga "W góry na skitury :)" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts