Lexi Posted November 5, 2022 Report Share Posted November 5, 2022 (edited) Pomyślałem że warta jest ta młoda wojowniczka wątku osobnego ... wszystkie okoliczności wskazują na to że będziemy o niej jeszcze pisać długo.. A na razie jak Wasze typy na wyniki w Fort Worth? ... swoją drogą nie rozumie skąd zdziwienie ze tam nie ma nikogo na trybunach - przecież to totalne zadupie jest.. ..ktoś dzisiaj (jutro) bedzie oglądał? Edited November 5, 2022 by Lexi 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lika Posted November 5, 2022 Report Share Posted November 5, 2022 3 godziny temu, Lexi napisał: Pomyślałem że warta jest ta młoda wojowniczka wątku osobnego ... wszystkie okoliczności wskazują na to że będziemy o niej jeszcze pisać długo.. A na razie jak Wasze typy na wyniki w Fort Worth? ... swoją drogą nie rozumie skąd zdziwienie ze tam nie ma nikogo na trybunach - przecież to totalne zadupie jest.. ..ktoś dzisiaj (jutro) bedzie oglądał? Wątpię. Może losowanie stron mi się uda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted November 5, 2022 Report Share Posted November 5, 2022 Oglądam po fakcie 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 6, 2022 Author Report Share Posted November 6, 2022 Ja dzisiaj zaspałem ale tak jak myślałem.. że po zwycięstwie nad Garcia Iga nabierze jeszcze więcej pewności siebie...no i biedna Coco trafiła pod rozpędzony walec.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted November 6, 2022 Report Share Posted November 6, 2022 51 minut temu, Lexi napisał: Ja dzisiaj zaspałem ale tak jak myślałem.. że po zwycięstwie nad Garcia Iga nabierze jeszcze więcej pewności siebie...no i biedna Coco trafiła pod rozpędzony walec.. Do 3:3 dawała radę, podobnie jak inne na początku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted November 7, 2022 Report Share Posted November 7, 2022 (edited) No niestety. Ale może i dobrze. Bez kontuzji. Jeden mecz mniej. Taki Alcaraz przeholował i po co... PS może czas na pracę nad serwisem, Sabalenka mocno nad nim popracowała ostatnio, chyba nawet zmieniając co nieco. Brawa dla Sabalenki, że po drugim się podniosła. Swietny mecz Rune z Djokovicem. Nawiasem mówiąc to jak te kobitki wyglądają w kieckach na WTA imprezie to jakby sztangi nie tenis, czasy Radwańskiej minęły... fajnie, że Garcia wygrała z Sakkari. Edited November 7, 2022 by sstar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted November 7, 2022 Report Share Posted November 7, 2022 Pełny mecz, obejrzymy sobie wieczorem. Skróty są zawsze, warto szukać cały mecz albo set 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 7, 2022 Author Report Share Posted November 7, 2022 Generalnie nie przepadam za Sabalenką...wolałbym żeby Iga przegrała z Pegulą na przykład...wiem że to irracjonalne ale kto "staremu" zabroni.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted November 7, 2022 Report Share Posted November 7, 2022 5 godzin temu, Lexi napisał: Generalnie nie przepadam za Sabalenką...wolałbym żeby Iga przegrała z Pegulą na przykład...wiem że to irracjonalne ale kto "staremu" zabroni.. Sabalenka jest równie waleczna jak Iga. A do tego ma lepsze warunki fizyczne. To jest jej godna przeciwniczka. Będzie ciekawie .... Mi się podoba jej gra. Razem robią piękny tenis. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 8, 2022 Author Report Share Posted November 8, 2022 6 godzin temu, MarioJ napisał: Razem robią piękny tenis. To fakt.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted November 8, 2022 Report Share Posted November 8, 2022 17 godzin temu, Lexi napisał: Generalnie nie przepadam za Sabalenką...wolałbym żeby Iga przegrała z Pegulą na przykład...wiem że to irracjonalne ale kto "staremu" zabroni.. To ta chorobliwa ambicja i gesty pelne agresji jak u Azarenki, one nie dadzą się lubić. Dobrze, że ją Garcia ograła. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 8, 2022 Author Report Share Posted November 8, 2022 56 minut temu, sstar napisał: o ta chorobliwa ambicja i gesty pelne agresji jak u Azarenki, Dokładnie...obie panie darze podobnym uczuciem.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted November 8, 2022 Report Share Posted November 8, 2022 Wygrała w finale Garcia, która gładko przegrała wcześniej ze Świątek. To jest sport. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 8, 2022 Author Report Share Posted November 8, 2022 4 minuty temu, MarioJ napisał: Wygrała w finale Garcia, która gładko przegrała wcześniej ze Świątek. To jest sport. Chociaż tyle.. ...(nie było gładko) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted January 5, 2023 Report Share Posted January 5, 2023 Tu o topspińie Igi https://www.sport.pl/tenis/7,64987,29319869,iga-swiatek-budzi-przerazenie-u-rywalek-zadna-z-nich-tak-nie.html#s=SNO_Img_3 a Magda LINETTE pieknie gra a HURKACZ doklada, teraz USA... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted January 5, 2023 Author Report Share Posted January 5, 2023 (edited) 2 godziny temu, sstar napisał: teraz USA... Wczoraj pobudka o 3:30 jutro o 3:00 ..zniszczą mnie Edited January 5, 2023 by Lexi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted January 5, 2023 Author Report Share Posted January 5, 2023 Wczoraj troszkę oszukali bo Iga miała grać pierwsza a potem zmienili kolejność... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted January 6, 2023 Author Report Share Posted January 6, 2023 Niestety nasi polegli dzisiaj sromotnie...Pegula solidna dzisiaj do bólu - a Idze nie szło..Mecz panów był bardziej do przewidzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted January 8, 2023 Report Share Posted January 8, 2023 W dniu 6.01.2023 o 08:55, Lexi napisał: Niestety nasi polegli dzisiaj sromotnie...Pegula solidna dzisiaj do bólu - a Idze nie szło..Mecz panów był bardziej do przewidzenia. Nisko było, Pegula niższa i obyta z szybkim kortem, Iga musiała składać się jak kiedyś Aga. A natomiast gowniara z paletkom nagrodzona https://www.sport.pl/inne/7,64998,29336196,iga-swiatek-wygrala-88-plebiscyt-na-najlepszego-sportowca-roku.html#s=SNO_Img_1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted January 13, 2023 Report Share Posted January 13, 2023 (edited) Iga przegrala Tsitipasem poza kortem https://www.sport.pl/tenis/7,64987,29353402,swiatek-przegrala-z-tsitsipasem-zaskakujaca-decyzja-organizatorow.html#s=SNO_Img_1 a HURKACZ wygrał na korcie z Nadałem, trening ale zawsze zacięty dość. Edited January 13, 2023 by sstar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted January 19, 2023 Report Share Posted January 19, 2023 Magda tez pieknie dziś wróciła i wytrzymała koncowke https://przegladsportowy.onet.pl/tenis/australian-open/co-za-powrot-magda-linette-odwrocila-losy-meczu-zyciowy-sukces-polki/xeyetpg 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted February 15, 2023 Author Report Share Posted February 15, 2023 Panna Iga pozwoliła sobie "rozjechać" pannę Colins 6:0... 6:1.. i jest w ćwierćfinale w Doha. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted February 17, 2023 Author Report Share Posted February 17, 2023 (edited) Panna Iga gra o finał z Kudermetovą.... ...walec jedzie.. pierwszy set 6:0 Edited February 17, 2023 by Lexi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted February 17, 2023 Author Report Share Posted February 17, 2023 (edited) 6:0.. 6:1... ależ skupiona Edited February 17, 2023 by Lexi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zając Posted February 17, 2023 Report Share Posted February 17, 2023 Nie zdążyłam dojechać do domu żeby włączyć TV i już po... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts