lski@interia.pl Posted November 21, 2022 Report Share Posted November 21, 2022 27 minut temu, moruniek napisał: Tylicz Ski zapowiada otwarcie na 26 listopada 2022. Przed chwilą na stronie było o 22.11... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted November 21, 2022 Report Share Posted November 21, 2022 3 minuty temu, lski@interia.pl napisał: Przed chwilą na stronie było o 22.11... To ten drugi Tylicz się otwiera. Mają tam mikroklimat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelb91 Posted November 21, 2022 Report Share Posted November 21, 2022 Planuję otworzyć sezon 1-3 grudnia, zależy od pogody i od tego co i gdzie będzie czynne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 22, 2022 Report Share Posted November 22, 2022 12 godzin temu, lski@interia.pl napisał: Czy ktoś z kolegów otwiera jutro o 15 00 sezon krajowy w Tyliczu? Nie możecie tego stoku przenieść gdzieś bliżej naszej galaktyki?..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lski@interia.pl Posted November 22, 2022 Report Share Posted November 22, 2022 1 godzinę temu, Lexi napisał: Nie możecie tego stoku przenieść gdzieś bliżej naszej galaktyki?..... Było się urodzić góralem... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinn Posted November 22, 2022 Report Share Posted November 22, 2022 E tam mamy cosik bliżej Rozmawiałem przed chwilą z organem prowadzącym Siglany w Wiśle Nieoficjalnie otwarcia za tydzień 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirekn Posted November 22, 2022 Report Share Posted November 22, 2022 2 godziny temu, marcinn napisał: Siglany w Wiśle W tym roku kończyli tj. działali i 17.04 i 18.04 17.04 było prawie pusto. M. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted November 22, 2022 Report Share Posted November 22, 2022 Białka ogłosiła na FB, że otwiera się nie wcześniej niż 02 grudnia (więc pewnie będzie to 02 lub 03 grudnia). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jusik2002 Posted November 22, 2022 Report Share Posted November 22, 2022 3 godziny temu, marcinn napisał: E tam mamy cosik bliżej Rozmawiałem przed chwilą z organem prowadzącym Siglany w Wiśle Nieoficjalnie otwarcia za tydzień Za tydzień to może już nic z tego śniegu nie zostać...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolcjusz Posted November 22, 2022 Report Share Posted November 22, 2022 No to zaczynamy! 13 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekbtl Posted November 22, 2022 Report Share Posted November 22, 2022 29 minut temu, wolcjusz napisał: No to zaczynamy! Jaki śnieg, jest ok. Do soboty wytrzyma? pozdrawiam z roboty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolcjusz Posted November 22, 2022 Report Share Posted November 22, 2022 41 minut temu, marekbtl napisał: Jaki śnieg, jest ok. Do soboty wytrzyma? pozdrawiam z roboty Śnieg bardzo fajnie trzyma. Jest około 1 stopień na plusie. Stok przygotowany wzorowo, jak to na Masterze. Lekko mgliście momentami, ale bez tragedii. Zdecydowanie warto było wpaść. Tylko wiadomo - jazda króciutka i płasko. Na nowej trasie śniegu na razie nie ma. 11 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 22, 2022 Report Share Posted November 22, 2022 6 godzin temu, lski@interia.pl napisał: Było się urodzić góralem... Tak na serio to bym może i pojechał ale na popołudniowa/wieczorna jazda to troche kicha dla mnie.. Jakby było rano czynne to tak a w sobote/niedziele to niech sie bawią Ci co w tygodniu nie mogą. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekbtl Posted November 22, 2022 Report Share Posted November 22, 2022 5 minut temu, wolcjusz napisał: Śnieg bardzo fajnie trzyma. Jest około 1 stopień na plusie. Stok przygotowany wzorowo, jak to na Masterze. Lekko mgliście momentami, ale bez tragedii. Zdecydowanie warto było wpaść. Tylko wiadomo - jazda króciutka i płasko. Na nowej trasie śniegu na razie nie ma. Dzięki serdeczne, zazdraszczam, ale zerkam na kamerki i Cię nawet widziałem, bo tłumów nie ma. pozdrawiam - byle do soboty. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krakus81 Posted November 22, 2022 Report Share Posted November 22, 2022 W dniu 19.11.2022 o 08:43, Lexi napisał: Ciekawe jaki śnieg wychodzi z armatek zasilanych prądem wyprodukowanym z kolumbijskiego węgla 🤔...przecież to kraj w strefie podzwrotnikowej - to sie nie może udać.. Nawet na łopacie w TVNie się nie palił 🤣🙃 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srwer Posted November 22, 2022 Report Share Posted November 22, 2022 6 godzin temu, Jusik2002 napisał: Za tydzień to może już nic z tego śniegu nie zostać...... eee tam toć to Wiślański lodowiec wiec bądźmy dobrej myśli...a narazie zazdraszczam tym co już śmigają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
surfing Posted November 23, 2022 Report Share Posted November 23, 2022 Szczyrk Skrzyczne Zbójnicka Kopa na razie kopki śniegu niewielkie i nie połączone. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srwer Posted November 24, 2022 Report Share Posted November 24, 2022 patrzyłem na kamerki i na razie lichutko w Beskidach, acz Klepki mają poczucie humoru bądź jest prima aprilis...patrz zdjęcie ze strony głównej 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted November 24, 2022 Report Share Posted November 24, 2022 1 godzinę temu, srwer napisał: patrzyłem na kamerki i na razie lichutko w Beskidach, acz Klepki mają poczucie humoru bądź jest prima aprilis...patrz zdjęcie ze strony głównej Obraz z kamery i ze strony głównej prawie się zgadza 😉. 1 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mercedes420 Posted November 24, 2022 Report Share Posted November 24, 2022 Biały krzyż rusza 26 listopada Info pewne na 100 pro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelb91 Posted November 25, 2022 Report Share Posted November 25, 2022 (edited) Tylicz Ski przed jutrzejszym otwarciem Edited November 25, 2022 by pawelb91 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolcjusz Posted November 25, 2022 Report Share Posted November 25, 2022 30 minut temu, pawelb91 napisał: Tylicz Ski przed jutrzejszym otwarciem Dzwoniłem do nich i wygląda na to że wystartuje tylko trasa i krzesło nr 2. Niestety ani Kasina, ani Słotwiny, ani nowa trasa na Masterze nie ruszą w ten weekend, więc ja raczej ten weekend odpuszczę. Ceny zmuszają do rozważnego zarządzania funduszem narciarskim w tym sezonie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelb91 Posted November 25, 2022 Report Share Posted November 25, 2022 7 minut temu, wolcjusz napisał: Dzwoniłem do nich i wygląda na to że wystartuje tylko trasa i krzesło nr 2. Niestety ani Kasina, ani Słotwiny, ani nowa trasa na Masterze nie ruszą w ten weekend, więc ja raczej ten weekend odpuszczę. Ceny zmuszają do rozważnego zarządzania funduszem narciarskim w tym sezonie. Tak tylko ta trasa, pod krzesełkiem 3 osobowym coś tam śnieżyli ale na kamerce z górnej stacji widać że niżej trawa. Ja czekam na inne opcje jazdy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekbtl Posted November 25, 2022 Report Share Posted November 25, 2022 Cześć A jadę w niedzielę, może ktoś będzie albo na Masterze, albo na Ski? pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinn Posted November 25, 2022 Report Share Posted November 25, 2022 Ja na weekend jadę do Nowego Sącza to nartki wezmę w razie czego 😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts