GAR13 Napisano 5 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2005 jeżeli ktoś próbował ? proszę o wrażenia! dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAR13 Napisano 7 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2005 Buty Fisher Soma? sprubuję bardziej konkretnie. chodzi mi w tych butach o wychylenie stopy na zewnątrz od lini narty. czy trudno się przestawić? i czy daje to jakieś pozytywne efekty? dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrysiak Napisano 24 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2005 Buty Fisher Soma? W NTN z tego lub zeszłego sezonu jest opis jak Tomek Kurdziel przestawiał się parę godzin, ale teraz nie jest w stanie jeździć na niczym innym (tak pisał). Ja miałem okazję je przymierzać tylko na sucho, ale zrezygnowałem z powodu słabej jakości klamer (to samo pisał Kurdziel-u niegi kilka razy pekały), z którymi trzeba się namęczyć zarówno przy zakładaniu, jak i zdejmowaniu buta (aż dziwne, że taka firma do tego dopuściła-ale może to błędy tzw.niemowlęctwa) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi