gotcha Napisano 28 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2005 co sądzicie o tym modelu i w ogóle o Blizzardach? Są stosunkowo tanie, ale nie wiem czy przekłada się to na jakość. dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 1 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2005 Blizzard SIGMA SPIRIT 5-co sądzicie? Blizzard to blizzard...uznana firma od lat. Na nartach o ktorych piszesz nie jezdzielem oczywiscie..ale sadze ze w/g tego jak sie okreslialas poprzednio w sprawie preferowanej jazdy narty jak najbardziej powinny sie sprawdzic. Tak, Blizzard rzeczywiscie nie jest najdrozszy....co moim zdaniem wcale nie musi nic znaczyc; co do jakosci. Jezdzilem nieco na Sl i SXP, co prawda po jednym zjezdzie na kazdej, ale jak dla mnie swietne nartki ( nie bede tu porownywal z ich odpowiednikami innych firm, bo po co?). pozdrawiam.tk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gotcha Napisano 1 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2005 Blizzard SIGMA SPIRIT 5-co sądzicie? dzięki, już mam dość szukania, kupuję zanim śnieg stopnieje, potrzebowałam męskiej decyzji ;-) Jak przetestuje to wystawie im osobiście opinie, mam nadzieję, że w 100% pozytywną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 1 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2005 Blizzard SIGMA SPIRIT 5-co sądzicie? No coz...wybor nart dzis to problem... trudno sie zdecydowac. Cos o tym wiem No ale zwykle jakos sie dochodzi do konkluzji... (czyt. kompromisu cenowego). Pozdrawiam tk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi