mysiauek Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Witam, właśnie zakupiłem uzywane big footy za stówe. Co możecie poopowiadać mi o tym dziwactwie ? Sam kupiłem je żeby się pobawić, poskakać, ale jaka jest prawda o tym czyms poza trasa, na miekkim i na bardzo twardym? pozdrawiam. misiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
frjjn Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Big Foot Ja tez mam tyle że nie big footy moje to head big easy 94 prawda jest taka kupiłem je bo raz wypożyczyłem sobie i mi sie spodobało ale oczywiście mam też "długie" narty. Powiem tak na kopnym śniegu fajna zabawa poza trasą też, ale co do komfortu jazdy to jest strasznie promień skrętu to 3,5m więc fajnie się jeździ na ścianach ale o szybkościach można zapomnieć, i jeżeli chce się wycisnąc z tego ,naprawde to co potrafią te narty czyli r3,5m to nie są ta wcale narty dla początkujących tak ja to piszą. A i jeszcze jedno jak jedziesz na urlop dłuższy niż dwa dni to załatw sobie tradycyjne narty Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysiauek Posted July 16, 2006 Author Report Share Posted July 16, 2006 Big Foot A jak sie trzyma to na twardym ew. na lodzie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frjjn Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Big Foot to zależy jak sie ma mocne nogi to jadą jak przyklejone Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysiauek Posted July 24, 2006 Author Report Share Posted July 24, 2006 Big Foot Tak sie zastanawiam - tylu racej nie obciazac bo wylece w powietrze... Moze probowac przod obciazac bezpieczniej ?? Zreszta - zobaczymy co z tym fantem (na szczescie tanim) zrobic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts