jan17 Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Zakupiłem buty Salomon X88, wkładki są wyciągane. W jaki sposób je wyczyścić a może wyprać? Proszę o poradę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Czyszczenie wkładek do butów Do pralki to nie wiem nie jestem pewien. Mozesz kupic jakis płyn do recznego i spróbowac recznie. Jezeli sa uzywane i chcesz pozbyc sie zapachu poprzednika to do zamrażarki na 48h wstaw. A jezeli chcesz je od nowa ułozyc to namocz je woda (włóz mokre reczniki do srodka , poczekaj az przesiąknie woda) wyjmij te reczniki postaw na kaloryfer do wyschniecia o pozniej jak juz bedą jeszcze ciepłe włóż noge z butem i posiedz z 30 min . Powinno byc Si. Pozdr Adam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jan17 Posted December 7, 2006 Author Report Share Posted December 7, 2006 Czyszczenie wkładek do butów Dziękuję za pomoc. Mam jeszcze pytanie. Słyszałem, że można je wrzucić do pralki na parę minut i póżniej wysuszyć. Tak byłoby najprościej ale nie wiem czy wkładki nie stracą swoich właściwości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarekkbox Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Czyszczenie wkładek do butów Jak masz obawy to wypierz ręcznie szczotką albo ręcznikiem żeby nie zmechacić. Mydełkiem dla zapachu i bedzie dobbrze. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts