Sylwetki zawodników - Federico Pellegrino
Wyniki osiągnięte w sezonie 24/25:
- MŚ w narciarstwie klasycznym
- 5. miejsce: skiathlon 10/10 km C/F, Trondheim
- 4. miejsce: sprint techniką dowolną, Trondheim
- 2. miejsce: sprint techniką dowolną, Trondheim
- PŚ w biegach narciarskich
- 15. miejsce: 50 km stylem klasycznym, Lahti
- 3. miejsce: sprint techniką dowolną, Lahti
- 4. miejsce: sprint techniką dowolną, Lahti
- 4. miejsce: sprint techniką dowolną, Tallinn
- 3. miejsce: sprint techniką dowolną, Tallinn
- 22. miejsce: 10 km techniką dowolną, Oslo
- 8. miejsce: 20 km stylem klasycznym, Oslo
- 14. miejsce: 20 km techniką dowolną, Falun
- 13. miejsce: 10 km stylem klasycznym, Falun
- 10. miejsce: sprint stylem klasycznym, Falun
- 7. miejsce: sprint stylem klasycznym, Falun
- 31. miejsce: 10 km techniką dowolną, Cogne
- 14. miejsce: sprint stylem klasycznym, Cogne
- 16. miejsce: sprint stylem klasycznym, Cogne
- 26. miejsce: 20 km techniką dowolną, Engadin
- 17. miejsce: sprint techniką dowolną, Engadin
- 6. miejsce: sprint techniką dowolną, Engadin
- 4. miejsce: klasyfikacja łączna, Tour de Ski
- 7. miejsce: 10 km techniką dowolną, Val di Fiemme
- 2. miejsce: skiathlon 10/10 km C/F, Val di Fiemme
- 10. miejsce: sprint stylem klasycznym, Val di Fiemme
- 4. miejsce: sprint stylem klasycznym, Val di Fiemme
- 26. miejsce: 15 km stylem klasycznym, Toblach
- 51. miejsce: 20 km techniką dowolną, Toblach
- 8. miejsce: 15 km stylem klasycznym, Toblach
- 9. miejsce: sprint techniką dowolną, Toblach
- 7. miejsce: sprint techniką dowolną, Toblach
- 33. miejsce: 20 km stylem klasycznym, Davos
- 6. miejsce: sprint techniką dowolną, Davos
- 13. miejsce: sprint techniką dowolną, Davos
- 13. miejsce: sprint techniką dowolną, Lillehammer
- 3. miejsce: sprint techniką dowolną, Lillehammer
- 67. miejsce: 10 km techniką dowolną, Lillehammer
- 22. miejsce: 20 km techniką dowolną, Ruka
- 20. miejsce: sprint stylem klasycznym, Ruka
- 7. miejsce: sprint stylem klasycznym, Ruka
- 15. miejsce: 10 km stylem klasycznym, Ruka
|
Powrót
|
Szukaj
|