Homar Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 Witam Niedawno przydarzył mi się mały wypadek ucierpiały głównie moje spodnie i teraz musze je wymienić, szukałem na internecie coś tam znalazłem (Ast, Brugi, Campus) ale wiem że jest tego wiecej, wiec czekam na waszą pomoc co polecacie i za jaka kase. Spodnie muszą być czarne i wygodne i nei drogie tyle wymagań. Membrana jak najlepsza Używa ktoś takich najprostszych AST za 200 zł ? Jak tak to jak sie sprawuja chodzi mi głownie o ich oddychalność a raczej jej ewentualny brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poor Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 Polecam watek: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=8311 moze cos ci pomoze. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 (edytowane) Witam, tutaj link do świeżego wątku w tym temacie:) http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=10090 Nawet się tam udzieliłem:D A w sprawie wypadku to mam nadzieje, że nie taki jak podesłał 1973marcin http://www.skionline.pl/forum/showpost.php?p=93120&postcount=730 Pozdrowienia Edytowane 20 Styczeń 2010 przez borok222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 kup sobie campusy za 199zł ja takie mam i nie narzekam nie są grube nie jest zimno a i cena ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawko Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 (edytowane) Używam Brugi chyba za 219 zł (klejone szwy) niby mają 10 tys. pkt. są ciepłe przy - 15 dawały radę a i jak było - 1 - +1 to nie przegrzewałem się także jakoś tam oddychają , wygodne, z fajnego materiału i można leżeć śmiało dupą na śniegu bo nie przemakają . Edytowane 20 Styczeń 2010 przez pawko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 Szczerze.. generalnie AST/Brugi to to samo, ubrania mają niezłe, dopracowują cały czas. Jak dla mnie za sztywne, z drugiej strony membrana 10k... nie przemokną, jakby było za ciepło są wywietrzniki Druga sprawa to zaczynają się wyprzedaże wszędzie no i moim zdaniem lepiej dołożyć, np 150 pln i masz Blizzady, ewentualnie jak nie jest to dla Ciebie jakimś problemem to ja polecam spodnie Burtona (mimo wielu opinii nadają się na narty) jutro w naszej sieci będą na -30/-40% tj w okolicach 300 pln, nawet niższe modele są nie do zdarcia. Warto poszukac, w tym roku szybciej będą mocne wyprzedaże bo towaru zalega na sklepach jeszcze masa, jedyną rzeczą która nie osiągnie magicznych -40% będą kaski - no chyba że w marcu hehe ale to tak poza tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 Dzięki te tematy znalazłem ale nie było tam tego o co pytałem nie szukam trekingowych spodni tylko czegoś w czym nie bede upocony za szybko i tyłek nie przymarznie mi do wyciągu Już cos nie coś wiem. Wsumie może bym sobie Wranglery kupil... od bidy też beda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi