aniabg1 Napisano 7 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2010 Witam Mam do Was pytanko. Kupiłam nowe narty, na gwarancji. Fisher Viron 4.4 Zjeżdżając miałam upadek, nie było to przy dużej prędkości, upadek nie groźny ale ten element metalowy przy wiązaniu ( nie wiem jak się fachowo nazywa) zagiął się aż pod nartę. Trochę wysiłku mnie kosztowało abym go odgięła i mogła dalej jechać. Czy komuś coś takiego się przytrafiło? Czy mam reklamować wiązanie? Jeżdżę już od paru lat i miałam różne upadki i nic nigdy takiego mi się nie przytrafiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2010 Skisroper tak? O to chodzi: Nawet tego nie próbuj reklamować, to typowe uszkodzenie mechaniczne, nikt nie uzna tej reklamacji, a że Ci się tak stało po prostu pech. Na pewno można to zamówić w serwisie i wymienić, to nie będzie jekiś wielki koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniabg1 Napisano 7 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2010 dokładnie o to mi chodzi No trudno po prostu pech:( dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniabg1 Napisano 10 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2010 A jednak reklamację uznali mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2010 A jednak reklamację uznali mi Zamieść zdjęcie w avatarze, a my odpowiemy Ci dlaczego uznali;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniabg1 Napisano 10 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2010 a może to kwestia uprzejmości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi