Rudy Napisano 22 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2003 Jakie sa wasze ulubione firmy narciarskie(uzasadnijcie)? Gdzie najczesciej jezdzicie i dlaczego? Jaki wolicie snieg zmrozony czy mokry? Czym smarujecie nartki? Co jaki okres czasu nalezy ostrzyc krawedzie? Co to sa cykliny(wiem ze sa z plastiku...) i do czego sluża? Ile kosztuje snowboard i dlaczego tak drogo? Dlaczego nie lubicie snowboarderow ? Od czego pochodzi wasz nick? Czy macie jakiegos zwierzaka? co wolicie parkiet czy panele? :):) Proszę odpowiedzcie od tego zalezy bezpieczenstwo narodowe!!!! Pozdrowienia Rudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 22 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2003 Chcialbym sie czegos o wszystkich dowiedziec... o rudy jaki wywiad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czuje siem jak na przesluchaniu .. hehehe :): 1 ja lubie rossiego .. ale drogi skur.... jest niestety i cos z nartkami u niego nie najlepiej ale jest kofany !!! a oprocz niego to w pozo jest salomon fischer i atomic .... nie wiem czemu ale nie przepadam za blizzardem......... dlaczego sentyment .... ogolnie to w sumie sama siem nie zastatnawialam dlaczego ..... pomysle i ci odpowiem ... heh 2 zazwyczaj jezdze do wloch austri badz slowenii bo tam lepej nie da siem ukryc niz w polsce ...... tam jest gdzie pojezdzic ..... a na francje czy szwajcarie to mnie zadko stac .... 3 zdezydowanie zmrozony aczkolwiek najfajniejszy jest taki zmrozony ale nie lod .... taki prawie lod ... 4 ja oddaje do serwisu .. a na wyjazdach mam taki smarek jakis japonski bez zelazka wiec poreczny ale tak naprawde to gowno daje heh 5ja tam ostrze przed kazdym wyjazdem bo przed kazdym sa znow stepione.. 6 nie mam zielonego pojecia .. zadajesz coraz trudniejsze pytanka .... 7 nie lubie snowboardu ...... nie chcem siem nawet wypowiadac... 8 BO NIE !!!!!!! to palanty i tylko przeszkadzaja ... wogole trza ich wszystkich wykastrowac sorry jesli kogos urazilam .... 9 raksa z obozu zeglarskiego przezwisko ... dla mniej wtajemniczonych to takie urzadzonko co se lubi po sztagach jezdzic hehe ... 10 tak !!!! i pieska i kotka i kroliczki i mrowki i pajaczki .... 11 ??? :) ??? mam nadzieje ze przylaczylam siem do uratowania swiata..... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi