nexcom Napisano 5 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2010 jak w temacie , szczegóły : http://allegro.pl/item988691401_skike_narty_latem_hit_rolki_nartorolki_terenowe.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 aj kusi mnie to! ale w tej chwili nie moge sobie pozwolić niestety na zakup tych nartorolek.. ale bede śledził wątek:) i aukcje.. bo można powiedzieć że się tym zajarałem, ubrałem ostatnio rolki, wziąłem kije do biegówek i jazda po asfalcie jak Kowalczyk.. ludzi tylko dziwnie patrzyli nie wiem czemu? skike będzie jednak ciekawsze bo można zjechać z asfaltu.. zobaczymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi