Jimmy Napisano 2 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2004 CO SĄDZICIE O TEJ DESCE CHCĘ JĄ POŁĄCZYĆ Z ZAPIĘCIEM DIAMIR FRE ERIDE ITRAKTUJĘ JĄ JAKO DRUGĄ DECHĘ POZA TRASY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free_ride_r Napisano 6 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2004 ROSSIGNOL BANDIT XX bardzo dobra - dla dobrego narciarza Caly zeszly sezon taki zestaw swietnie mi sluzyl. Pozdrawiam Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jimmy Napisano 6 Styczeń 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2004 ROSSIGNOL BANDIT XX ARTURZE WIELKIE DZIĘKI MYŚLAŁEM O XXX ALE TO JUŻ CAŁKOWICIE NA OFF PISTY MAM NADZIEJĘ ŻE XX TO TWARDA NARTA ACO BYŚ POLECIŁ NA POLSKIEGO FREERIDA CHODZI O MIEJSCA W POLSCE JAK MOŻESZ COŚ POLECIĆ NAPISZ POZDRAWIAM JIMMY THE SKI MANIAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free_ride_r Napisano 8 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2004 ROSSIGNOL BANDIT XX Witaj! Jak chcesz mam w domu XXX z zeszłego sezonu, byłem na nich kilka razy. Wiecej?! - Pisz na [email protected] - chetnie pomogę, jak będe umiał. Pozdrowienia Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi