Gość bobic Napisano 5 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2004 PLS pilne !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borek Napisano 6 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2004 Namiary na nowe schornisko na Miziowej potrzebuje Cześć Bobic ! Pamiętasz nasze carvingowanie na Hintertuxie? Ale do tematu: Jak tam chcesz zadzwonić to chyba najprościej do starego schroniska 33 / 861 24 20 i tam pytać o resztę. Może powiedzą. Pozdrufka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2004 Namiary na nowe schornisko na Miziowej potrzebuje No te, jasne, że pamiętam To był maj, pachniała Saska Kępa..... No chyba to był maj Albo marzec??? Qrna sam nie wiem. Już mam namiary na schronisko i nowe i stare. Musiałem zdobyć samemu, bo JC nawet na mojego maila nie odpisał Buuu Ale jak go spotkam na Pilsku, to .... Pozdrooofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi