raksa Napisano 6 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2004 wrocilam i bylo fajnie i siem wiele nauczylam i siem poprostu ciesze !!! tu na forum malo usmiechu ... co z tego ze to dopiero kwalifikacyjny ale satysfakcja mala jest !!!!!! wazna jest nauka i dalsze doswiadczenia nie rozumiem ludzi ktorzy mowia po co nam tyle PI i I !! po to zeby bylo wiecej ludzi umiejacych siem w to bawic a niewatpliwie te kursy oczywiscie w miare dobre duzo daja....... to moja opinia na ten temat ...... pozdro dla wszystkich i usmiechy na twarz !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymcio Napisano 6 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2004 ja tam mam usmiech na twarzy Gratuluję zdanego egzaminu! Ale niestety nie mogę się zgodzić w pewnych kwestiach z Szanowną koleżanką: 1. skoro ludzie chcą, jak to ładnie określiłaś, bawić się w narciarstwo i rzeczywiście czegoś nauczyć to od tego są kursy tzw. doszkalające, na których można poprawić własne umiejętności. 2. zbyt duża liczba wszelkich PI i I prowadzi do obniżenia rangi tych stopni /znam wiele szkółek, gdzie PI rozdają na prawo i lewo/ i obniżenia jakości świadczonych usług. A tracą na tym następni chetni do uprawiania narciarstwa... 3. wreszczcie "rynek" ma też swoją pojemność i następni /w szczególności PI/ w tak ogromnej liczbie nie są potrzebni. Radość z jazdy można czerpać zawsze. Mój PI już dawno stracił ważność, a pomimo to zawsze staram się uśmiechać jadąc i łapać jak najwięcej płatków... na język! ;-D Pzdr. P.s. Gdzie byłaś na kursie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bravader Napisano 6 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2004 ja tam mam usmiech na twarzy i chwała ci za to ze suszysz zeby nawet na stoku ale wez pod uwage ze nawet jesli w tej szkolce rozdaja stopnie na prawo i lewo to jeszcze trzeba zdac egzamin regionalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymcio Napisano 6 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2004 ja tam mam usmiech na twarzy A widziałaś, żeby kogoś ulali?? ;-)) Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryżli Napisano 7 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2004 ja tam mam usmiech na twarzy A NA CO WOGÓLE TEN EGZAMIN ZNACZY CZEGO TAM UCZĄ RAKSA I JAKIE DAJE MOŻLIWOŚCI POSIADANIE TAKIEGO PATENTU? POZDRO./..!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 7 Styczeń 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2004 szymcio bylam z szanownym panem zubrzyckim ...... nie sadze by tem kurs mial niski poziom........ polecam takze kursy pana stanislawskiego ... zgadzam sie ale tak naprawde pi niewiele daje .... i wydaje mi sie ze ranga zalezy od umiejetnosci ... nie wezma cie nigdzie chyba jak nie bedziesz umial jezdzic ... a instruktpor to zeczywiscie powinno sie nad tytm zastanowic ale nie mozna raczej tego jako hobby traktowac ... za czesto trzeba odnawiac .... pozdro pod pewnym wzgledem moge siem z toba zgodzic ... ale doszkalajace kursy sa do dupy w wiekszosci..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 7 Styczeń 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2004 ja tam mam usmiech na twarzy czemu mowisz ze nie umiem jezdzicv ... jasne ja nie umiem jakos swietnie jezdzic anie nie ma wielkiego doswiadczenia ale staram sie i wiem ze egzamin rehgionalny bede zdawac.... chetnie sprawdze swoje umiejetnosci .... zalerzy wiesz na jaki kurs sie pojedzie pojedz z zubrzyckim .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 7 Styczeń 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2004 ja tam mam usmiech na twarzy u nas zdaly w p[elni tylko 3 osoby z iluis tam nawqet niewwiem ale cos kolo 15 ... a bylo sporo zawodnikow ....... niestety tak trudny byl GS .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 7 Styczeń 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2004 ja tam mam usmiech na twarzy ja to w sumie nie dla papierow nawet nie poszlam zeby mi wpisali ale duzo siem uczysz ... przynajmniej ja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bravader Napisano 7 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2004 ja tam mam usmiech na twarzy a i owszem!!!!!!!!!!!!1 u mnie jak zdawałam juz jakis czas temu zarówno na kwalifikacyjnym jak i na pomocniku były osoby które nie zdały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi