Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

ja tam mam usmiech na twarzy

raksa

Rekomendowane odpowiedzi

wrocilam i bylo fajnie i siem wiele nauczylam i siem poprostu ciesze !!! tu na forum malo usmiechu ... co z tego ze to dopiero kwalifikacyjny ale satysfakcja mala jest !!!!!! wazna jest nauka i dalsze doswiadczenia nie rozumiem ludzi ktorzy mowia po co nam tyle PI i I !! po to zeby bylo wiecej ludzi umiejacych siem w to bawic a niewatpliwie te kursy oczywiscie w miare dobre duzo daja....... to moja opinia na ten temat ...... pozdro dla wszystkich i usmiechy na twarz !!!!

Gratuluję zdanego egzaminu! Ale niestety nie mogę się zgodzić w pewnych kwestiach z Szanowną koleżanką:

1. skoro ludzie chcą, jak to ładnie określiłaś, bawić się w narciarstwo i rzeczywiście czegoś nauczyć to od tego są kursy tzw. doszkalające, na których można poprawić własne umiejętności.

2. zbyt duża liczba wszelkich PI i I prowadzi do obniżenia rangi tych stopni /znam wiele szkółek, gdzie PI rozdają na prawo i lewo/ i obniżenia jakości świadczonych usług. A tracą na tym następni chetni do uprawiania narciarstwa...

3. wreszczcie "rynek" ma też swoją pojemność i następni /w szczególności PI/ w tak ogromnej liczbie nie są potrzebni.

Radość z jazdy można czerpać zawsze. Mój PI już dawno stracił ważność, a pomimo to zawsze staram się uśmiechać jadąc i łapać jak najwięcej płatków...

na język! ;-D

Pzdr.

P.s. Gdzie byłaś na kursie?

szymcio

bylam z szanownym panem zubrzyckim ...... nie sadze by tem kurs mial niski poziom........ polecam takze kursy pana stanislawskiego ... zgadzam sie ale tak naprawde pi niewiele daje .... i wydaje mi sie ze ranga zalezy od umiejetnosci ... nie wezma cie nigdzie chyba jak nie bedziesz umial jezdzic ... a instruktpor to zeczywiscie powinno sie nad tytm zastanowic ale nie mozna raczej tego jako hobby traktowac ... za czesto trzeba odnawiac .... pozdro pod pewnym wzgledem moge siem z toba zgodzic ... ale doszkalajace kursy sa do dupy w wiekszosci.....

czemu mowisz ze nie umiem jezdzicv ... jasne ja nie umiem jakos swietnie jezdzic anie nie ma wielkiego doswiadczenia ale staram sie i wiem ze egzamin rehgionalny bede zdawac.... chetnie sprawdze swoje umiejetnosci .... zalerzy wiesz na jaki kurs sie pojedzie pojedz z zubrzyckim ....

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...