francuz Napisano 23 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Mam następującą zagryzkę. Znajomi namawiają nas na free ski na przełomie marca i kwietnia w Val Di Sole. Wszystko fajnie i pięknie, ale mamy małe dzieciaczki, które wymagają opieki i nartowanie musimy zorganizować na zmianę (tzn. rano ja, popołudniu żonka, następnego dnia odwrotnie). Nie mam doświadczenia w nartowaniu wiosennym, więc pytanie, czy po 11:00 czy 12:00, kiedy słonko już poważnie przygrzewa da się jeszcze jeździć, czy jest to już wyłącznie walka o przeżycie? Bo jeśli trzeba walczyć to tygodniowy wyjazd do Włoch, by 3x poszusować w godzinach rannych nie ma sensu. Lepiej wtedy pojechać w niskim sezonie w styczniu lub nawet w grudniu... Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan B-13 Napisano 23 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Moim zdaniem: Lepiej wtedy pojechać w niskim sezonie w styczniu lub nawet w grudniu... Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Mam następującą zagryzkę. Znajomi namawiają nas na free ski na przełomie marca i kwietnia w Val Di Sole. Wszystko fajnie i pięknie, ale mamy małe dzieciaczki, które wymagają opieki i nartowanie musimy zorganizować na zmianę (tzn. rano ja, popołudniu żonka, następnego dnia odwrotnie). Nie mam doświadczenia w nartowaniu wiosennym, więc pytanie, czy po 11:00 czy 12:00, kiedy słonko już poważnie przygrzewa da się jeszcze jeździć, czy jest to już wyłącznie walka o przeżycie? Bo jeśli trzeba walczyć to tygodniowy wyjazd do Włoch, by 3x poszusować w godzinach rannych nie ma sensu. Lepiej wtedy pojechać w niskim sezonie w styczniu lub nawet w grudniu... Marcin jeździć się da ale w val di sole ok 12 w zaleznosci od tego czy jest cieplo w dolinie robi sie breja- nie zawsze ale w większosci:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi