marczello Napisano 25 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2010 Czy ktoś korzystal z wynajmu apartamentów, domków przez stronę http://www.casamundo.pl/ ? Jakieś wrazenia, czy to sprawdzona i bezpieczna strona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 25 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2010 O ile mi wiadomo my (ja i Marcin Raceman) skorzystaliśmy z ich oferty tzn. zaliczkowaliśmy wyjazd na marzec więc też niewiele wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan B-13 Napisano 25 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2010 Według moich obserwacji część ofert umieszczonych w Casamundo to oferty biura Interhome, które jest stuprocentowo pewną firmą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.