kruchy1978 Napisano 6 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2010 Cześć wszystkim, mam małe pytanko, wybieram się do Francji do Les 2 Aples i mam w cenie karnet 6dniowy na Grande Galaxie. Czy jest mi w stanie Ktoś powiedzieć na jakie doliny on opiewa? Czy przez 6 dni mogę jeździć gdzie mi się podoba w ramach tego okręgu, czy jest on podzielony na dni, jeden dzień tu 2 dni tam itd. Nie mogę znaleźć na ten temat żadnych informacji, a babka w biurze nie jest w stanie mi na to pytanie odpowiedzieć. Będę wdzięczny za pomoc. Nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 6 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2010 Cześć wszystkim, mam małe pytanko, wybieram się do Francji do Les 2 Aples i mam w cenie karnet 6dniowy na Grande Galaxie. Czy jest mi w stanie Ktoś powiedzieć na jakie doliny on opiewa? Czy przez 6 dni mogę jeździć gdzie mi się podoba w ramach tego okręgu, czy jest on podzielony na dni, jeden dzień tu 2 dni tam itd. Nie mogę znaleźć na ten temat żadnych informacji, a babka w biurze nie jest w stanie mi na to pytanie odpowiedzieć. Będę wdzięczny za pomoc. Nowy. 6 dniowy karnet narciarski Grande Galaxie obejmuje: 2 dni w Alpe d'Huez, 1 dzień w Serre Chevalier, Puy Saint Vincent i Voie Lactee Italienne (Mongenevre). Część tych ośrodków (większość) leży w okolicach doliny Romanche. Raczej są to zupełnie inne ośrodki nie związane z różnymi dolinami,a z tą jedną. Przemieszczanie między nimi nie należy do szybkich i prostych. Szczególnie jak nie masz auta ze sobą. Na miejscu masz tyle tras, że wystarczy na tydzień, ale jak będziesz bardzo chciał to polecam wypad na jeden dzień.....tu poczytaj: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=11593 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 6 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2010 Cześć wszystkim, mam małe pytanko, wybieram się do Francji do Les 2 Aples i mam w cenie karnet 6dniowy na Grande Galaxie. Czy jest mi w stanie Ktoś powiedzieć na jakie doliny on opiewa? Czy przez 6 dni mogę jeździć gdzie mi się podoba w ramach tego okręgu, czy jest on podzielony na dni, jeden dzień tu 2 dni tam itd. Nie mogę znaleźć na ten temat żadnych informacji, a babka w biurze nie jest w stanie mi na to pytanie odpowiedzieć. Będę wdzięczny za pomoc. Nowy. - 2 dni w Alpe d'Huez, Oz, Vaujany – 1 w Serre Chevalier i Puy St Vincent – 1 w Montgenèvre – 1 w Sestrière. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruchy1978 Napisano 8 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2010 Dzięki za info Fanatyku Tak jak rozumiem, na tym karnecie nie będę mógł jeździć w Les 2 Alpes? Czy może to jest tak, że ten karnet opiewa na 6 dni Les 2 Alpes i dodatkowo w tych 6 dniach mogę sobie pojechać na te doliny co zapisałeś. Nic z tego nie rozumiem, nocleg mam w Les 2 Alpes po stokiem i nie będę mógł z niego korzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 8 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2010 Dzięki za info Fanatyku Tak jak rozumiem, na tym karnecie nie będę mógł jeździć w Les 2 Alpes? Czy może to jest tak, że ten karnet opiewa na 6 dni Les 2 Alpes i dodatkowo w tych 6 dniach mogę sobie pojechać na te doliny co zapisałeś. Nic z tego nie rozumiem, nocleg mam w Les 2 Alpes po stokiem i nie będę mógł z niego korzystać? Jest dokładnie tak jak napisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar2r Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 Witam. Czyli można jeździć w Les 2 Alpes czy nie bo już nie wiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 Mozna, a nawet trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar2r Napisano 9 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2010 Mozna, a nawet trzeba. No i o to mi chodziło. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi