g_w Napisano 19 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2010 Witam wszystkich. To moj pierwszy post pod tym loginem (wstyd sie przyznac ale poprzedni sie zapodzial przy migracji systemu, jeszcze poszukam) Chcialbym zabrac rodzine 2+2 (5 i 6lat troche jezdza) na narty. Optymalnym kierunkiem Francja: rejon niesprecyzowany moga byc 3 Doliny, moze byc 2 Alpes Tignes etc. Mam pytanie czy ktos jest w stanie polecic mi cos fajnego jesli chodzi o zakwaterowanie ? najlepiej jakis apartament, bez wyzywienia, dojazd wlasny autem.Gdzie najlepeij poszukac, moze ktos ma cos sparwdzonego, tak zeby bylo w miare ekonomicznie :-) z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 19 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2010 (edytowane) Witam wszystkich. To moj pierwszy post pod tym loginem (wstyd sie przyznac ale poprzedni sie zapodzial przy migracji systemu, jeszcze poszukam) Chcialbym zabrac rodzine 2+2 (5 i 6lat troche jezdza) na narty. Optymalnym kierunkiem Francja: rejon niesprecyzowany moga byc 3 Doliny, moze byc 2 Alpes Tignes etc. Mam pytanie czy ktos jest w stanie polecic mi cos fajnego jesli chodzi o zakwaterowanie ? najlepiej jakis apartament, bez wyzywienia, dojazd wlasny autem.Gdzie najlepeij poszukac, moze ktos ma cos sparwdzonego, tak zeby bylo w miare ekonomicznie :-) z gory dzieki. Ja właśnie jestem na etapie rezerwacji studia w Tignes tylko, że w styczniu. Wysłałem zapytanie do kilku agencji i jak to zwykle bywa zamieszkam pewnie w HAMEAU DE BORSAT w Tignes Val Claret oczywiście nie dalej niż TRZY METRY OD STOKU (MOŻE CZTERY). Koszt w styczniu dla czterech osób dorosłych 289 E/os. W cenie zakwaterowanie w Studio Cabine (30m2), Skipass na cały obszar Tignes+Val d'isere+parking dla 1 auta. Na początek spotkała mnie miła niespodzianka, a mianowicie w jednej z agencji (Interhome) w Tignes pracuje polka Pani Kasia, którą pozdrawiam. W marcu szczególnie w drugiej połowie ceny będą porównywalne, ale słońca więcej. Jak ostatecznie zadecyduje gdzie będę rezerwował to napiszę Ci namiary i dokładne ceny. Tylko przypomnij jakby co.. Edytowane 19 Listopad 2010 przez fanatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris87 Napisano 25 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 Polecam Val Thorens w 3 Dolinach, moim zdaniem najlepsza miejscowość we Francji. Jak coś to pisz na priv, mogę Ci podać namiary na tanie apartamenty ze skipassem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi