glaca Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 Witam, Poszukuję instruktora zarówno dla siebie jak i dla reszty rodziny w terminie 11.12 - 18.12 w Marlilleva/Madonna di campiglio. Może znajdzie się ktoś kto podzieliby się swoją widzą przez kilka godzin w podanym terminie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pluszaki Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Witam Ja się wybieram w tym terminie do Marillevy 11-18.12.2010 (mam skipass superskirama) czyli śmigamy wszedzie Madonna itd itd. Wybieram się ze znajomymi (będziemy mieszkać w Mezzanie). Instruktorem z dokumentami nie jestem ale jeżdżę od 3 roku życia na nartach więc jakieś tam doświadczenie mam. Chętnie podzielę się swoją wiedzą. Podobno jestem bardzo dobrym nauczycielem i kilka osób ode mnie już dobrze śmiga (zabrzmiało to nieskromnie troszkę ) Więc jeśli bylibyście zainteresowani taką formą to ja chętnie pomogę. ewentualny kontakt Michał gg 8322196 tel 504 178 552 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glaca Napisano 3 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Dzięki za propozycje ale na privie już się umówiłem z jednym z użytkowników forum. Gdyby nie to zapewne skorzystalibyśmy z propozycji. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pluszaki Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 luzik ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi