osieckitomasz Napisano 15 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2010 Mam pytanko;co sadzicie o kurteczcez decathlonu srx800 soft shell,może ktoś ją już przetestował.Prosze o opinie i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2010 ja mam softshella z decathlonu ładnych pare lat... cos ok 6) i sprawuje sie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 15 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2010 A w jakiej cenie jest ta kurta w Decathlonie ? Bo ja ostatnio kupiłem sobie w Intersporcie softshell McKinley za 249zł i jestem z niej bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osieckitomasz Napisano 16 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 no moją kupiłem za 540zł i właśnie w sobotę będę ją testował ale byłem ciekawy opinii innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi