Coffy Napisano 29 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2004 Ok widze na foróm bardzo dórżo inteligętnych i mołdrych osub....wiec niech mi ktoś łaskawie powie jak dobiera sie siłę wypięcia(ten numerek na wiązaniu) w pełnie profesjonalnym narciarstwie (PŚ itp) ....bo z tego co wiem ni ma to wiele wspólnego z wagą narciarza....czekam na inteligętne i mołdre odpowiedzi......pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 30 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2004 DIN - jak to w końcu jest?? oh coffy dawno siem nie odzywales ... tak jak ja w sumie ... ja niestety nie naleze do elity i nie mam zielonego pojecia ale na pewno znajda sie tu na forum tacy ....... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffy Napisano 31 Styczeń 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2004 DIN - jak to w końcu jest?? dam wam podopowiedź..........Raksa mnie sprowokowała.......otóż......nie dobiera sie wcale skali do cieżaru........raczej do długości .......ale czego ???- narazie Wam nie powiem...sami sie spróbujcie domyśleć....do usłyszenia w ktrótce.......respect dla Raksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi