Przemek Napisano 14 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2011 Ja staram się czasami zagadnąć do obsługi i coś tam zasugerować . Ale czy sobie wezmą do serca to nie wiem . Ja kilka razy pozwoliłem sobie zasugerować "obsłudze" w Szczyrku, że trasy przygotowane są do d..., ale reakcja taka sama jak moich dzieci - groch o ścianę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 14 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2011 Ja kilka razy pozwoliłem sobie zasugerować "obsłudze" w Szczyrku, że trasy przygotowane są do d..., ale reakcja taka sama jak moich dzieci - groch o ścianę... Dla tego mam takie radykalne poglądy : że nic się nie zmieni Nie zmieniło się od 39 lat więc dlaczego teraz ma być inaczej ? Kurcza ja do moich dzieci też mogę ,.....jak groch o ścianę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi