mizar_nt Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 (edytowane) Witam, jak w temacie buty kupiłem w zeszłym roku za 550zł w Makro w Poznaniu, niestety w dniu zakupu miałem dylemat 28,5 czy 29 i wybrałem 28,5 co okazało się zgubne dla mnie. Buty są za małe!!! Spędziłem na nich ok. 10 dni z czego przejeździłem może 60% czasu, reszta to czas poświęcony na regeneracją obolałych stóp. Sprzedaję ponieważ zmuszony jestem do zakupu innych butów w większym rozmiarze. rozmiar 28,5 Cena - czekam na propozycje Poniżej link do strony producenta: http://www.dalbello.com.pl/2009/product.php?pr_id=93 Edytowane 11 Styczeń 2011 przez mizar_nt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizar_nt Napisano 11 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2011 dla użytkowników forum cena 250 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizar_nt Napisano 13 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi