Żółwik_Michał Napisano 12 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2011 (edytowane) Właśnie przyszły moje nowe Fischery RX Cross wraz z wiązaniami FS10 Ponieważ całość jest nowa wiązania nie są jeszcze zamontowane - wystarczy je dokręcić. Potrzebuję kogoś kto mi wyjaśni jak ustawić te wiązania- nie znalazłem nigdzie dokładnego opisu - co dokładnie oznaczają symbole XTR, 10 Rent, 261, 279 - jeśli macie to dajcie linka to sobie poczytam. Po środku metalowej szyny przykręconej do narty znajduje się linia - czy ona ma coś wspólnego z linią ( kreską na spodzie buta) na bucie ? A teraz dokładne dane: narty - 165 cm wzrost 180 waga 80 Poziom zaawansowania 6 DIN wyliczyłem na 7 Skorupa buta to 328 MM Edytowane 12 Styczeń 2011 przez Żółwik_Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi