Przemo_ski Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Wielkie granie, Wielkie skaknie - Zakopane... http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_txt=4070 Wlasnie dzisiaj przegralem w finale w esce wyjazd na Parade Kibica A mialem taka nadzieje ze dam rade i wyjazde za konkurs skokow:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whizp Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 A nie stać cię po prostu na bilet? Myślę, ze w konkursach chodzi o dobrą zabawę i coś w rodzaju: "o jak fajnie dostać za free to, co i tak chcę mieć". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 16 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 A nie stać cię po prostu na bilet? Myślę, ze w konkursach chodzi o dobrą zabawę i coś w rodzaju: "o jak fajnie dostać za free to, co i tak chcę mieć". To czy mnie stac czy nie to juz nie Twoja sprawa! O tym ze jest i byla to zabawa do dobrze o tym wiem. A wlasnie gdyby mnie nie bylo stac na taki wyjazd to wlasnie po biore udzial w takich konkursach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi