Koral Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 Witam, Jeżdżę na nartach Salomon Streetracer 600, 164cm. Jeżdżę całkiem nieźle, ale na sprzęcie nie znam się wcale. Zamierzam pożyczyć te narty młodszemu bratu, ale nie wiem, czy da sobie na nich radę? Jego opis: 1. Płeć - M 2. Wiek - 14 3. Waga - 55-60 (nie wiem dokładnie) 4. Wzrost - 171 5. Na nartach jeżdżę od 7 sezonów, ( 14 dni w sezonie) 6. Moje umiejętności określam na 4-5 (raczej 5) 7. Moje buty to - brak 8. Teraz jeżdżę na nartach/model - brak 9. Preferuję styl jazdy - rekreacyjna, po przygotowanych stokach Z góry dziękuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 Głowa do góry 7 sezonów to prawie jak zawodowiec młody i silny jasne że da radę ta narta wcale nie jest aż tak wymagająca mam taką w swojej kolekcji i czasami wskakuję na nią i też jeżdżę na 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koral Napisano 16 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 Przede wszystkim chodzi mi o to, czy nie jest to dla niego za długa narta? Sam mam 176 cm wzrostu, więc jednak jest to 5 cm (i jakieś 15 kg) różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi