szczepak1 Napisano 12 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2002 gdzie takowa sie znajduje w warszawie, kiedy, czy ceny sa sensowne. prosilbym informacje na [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 12 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2002 giełda narciarska?/ osobiscie uwazamnm ze hgieldy narciarskie sa do bani jane - ktos powie - nikt cie nie zmusza- racja - nie korzystam z tego typu wynalazkow ale wkurza mnie jak ktos podcina mnie na stoku kiedy stoje sobie z boku trasy bo jak sie pozniej tlumaczy krawedz mu nie trzyma i moze to jakeis moje uprzedzenie ale uwazam ze na gieldzie najwiecej ludzi jest oszukiwanych - bo czesto kreatywnosc i elokwencja sprzedawdcy jet w stanie oszolomic nowicjusza -efekt - fatalne narty co sie nadaja do skokow ale co gorsze w jesce gorszym stanie jako alternnatywe dla gieldy polecam sklepy makro iinne takie tam /tez tanio a w dodatku sprzety sa nowe/ lub sprawdzone NARCIARNIE stacjonarne polecone przez znajomych - tam przynajmneij nie ma lipy.pozdro yaaroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 14 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2002 giełda narciarska?/ zgadzam się w zeszłym zezonie jeden z tych naciągniętych leszczy wpadł na mnie na Golgocie i przejechał mi po moich nowych nartkach (........) Alberto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 14 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2002 giełda narciarska?/ co za widok - łotac go tzreja - na Stozku jeden taki przemknal z kosmiczna predkoscia doslownie kolo mojego ucha kiedy kontaktowalem sie ze sniegiem w skrecie funoiwym i nawet nie przerosil :-) a na dole powiedzial mi ze powinienem uwazac jak ja zakrecam jak on bije rekord predkosci jadac na kreche . to mnei rozbroilo :-)))) pozdro :-) yaaroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi