Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

giełda narciarska?/

szczepak1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość axelcarver

giełda narciarska?/

osobiscie uwazamnm ze hgieldy narciarskie sa do bani

jane - ktos powie - nikt cie nie zmusza- racja - nie korzystam z tego typu wynalazkow ale wkurza mnie jak ktos podcina mnie na stoku kiedy stoje sobie z boku trasy bo jak sie pozniej tlumaczy krawedz mu nie trzyma

i moze to jakeis moje uprzedzenie ale uwazam ze na gieldzie najwiecej ludzi jest oszukiwanych - bo czesto kreatywnosc i elokwencja sprzedawdcy jet w stanie oszolomic nowicjusza -efekt - fatalne narty co sie nadaja do skokow ale co gorsze w jesce gorszym stanie

jako alternnatywe dla gieldy polecam sklepy makro iinne takie tam /tez tanio a w dodatku sprzety sa nowe/ lub sprawdzone NARCIARNIE stacjonarne polecone przez znajomych - tam przynajmneij nie ma lipy.pozdro

yaaroo

Gość axelcarver

giełda narciarska?/

co za widok - łotac go tzreja - na Stozku jeden taki przemknal z kosmiczna predkoscia doslownie kolo mojego ucha kiedy kontaktowalem sie ze sniegiem w skrecie funoiwym i nawet nie przerosil :-)

a na dole powiedzial mi ze powinienem uwazac jak ja zakrecam jak on bije rekord predkosci jadac na kreche . to mnei rozbroilo :-))))

pozdro :-)

yaaroo

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...