Gość brzoza74 Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Mam do sprzedania 3,5-dniowy SKI PASS na region narciarski lodowca HINTERTUX (Tux-Finkenberg). Ski Pass wygrałam w konkursie. Planowałam sama z niego skorzystać ale niestety nie dam rady już w tym roku pojechać :-( Karnet jest ważny do 6.11.2011r. Normalna cena karnetu na 3,5 dnia to 130E (czyli ok 520 PLN), ode mnie będziesz go miał za 300 PLN !!! http://www.hintertuxergletscher.at/p...se+Winter.html Jak widać w cenniku - karnet 6-dniowy kosztuje 199E (czyli ponad 800 zl)... dokupując w kasie pozostałe 2 dni za 80 E (ok. 320 PLN), w ogólnym rozrachunku za 6 dni jazdy zapłacisz 620 PLN, a więc zaoszczędzisz ok. 200 PLN!!! w razie pytań piszcie na adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartkow Napisano 12 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2011 Brzoza gratuluje wygranej - gdyby ktoś zechcial miec drugi taki skipass - ja również mam takowy na sprzedaż, 3,5 dnia na hintertux!! na tych samych warunkach jak brzoza - 300PLN kontakt [email protected] lub 794136454 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi