Gość Bode Napisano 6 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2011 (edytowane) Nie wiem czemu, ale nie mogę wystawić wątku ze sprzedarzą nart w adekwatnym temacie? Więc: Sprzedam narty Head iSL RD 10/11 z wiązaniem Head FP 11 Stan: używane do startów, zjechane kilkanaście razy. Stan ślizgu : bdb (drobne rysy, zero minerałów) Stan politury : Db (ślady od tyczek) Jest to narta komórkowa, nikomu nie będę tłumaczył czym różni się od "cywilnej" sklepówki. Zdjęcia oraz kontakt pod mailem: [email protected], PM oraz kom: 787 497 052 Cena bardzo atrakcyjna, podam przy rozmowie prywatnej. Edytowane 8 Maj 2011 przez Bode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 13 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2011 (edytowane) Oferta nadal aktualna, oto link to aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=1736256930 Edytowane 25 Lipiec 2011 przez Bode ponowne wystawienie nart, zmiana linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 14 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2011 ja mogę kupić rzepy Head:D bo póki co moja stajnia to iSpeed i iMagnum i na zmiany się nie zapowiada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 14 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2011 ja mogę kupić rzepy Head:D bo póki co moja stajnia to iSpeed i iMagnum i na zmiany się nie zapowiada:) Paaaanie! brakuje Ci komóreczki a padre by nie chciał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 15 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2011 (edytowane) Paaaanie! brakuje Ci komóreczki a padre by nie chciał ? Komóreczkę mam, Dynamic VR27 SL:P do sprzedania swoją drogą hehe.. mogę zamienić na Head ale w tym momencie i na najbliższy sezon nie mam funduszy na sprzęt narciarski.. niestety.. a padre gdzie tam, ciśnie ostro przygotowania do sezonu ale komórek nie weżmie.. jemu niepotrzebne, latka lecą a kolana nowe nie są p.s. ale moja oferta na rzepy jest aktualna:D Edytowane 15 Czerwiec 2011 przez smiths23 ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 15 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2011 Komóreczkę mam, Dynamic VR27 SL:P do sprzedania swoją drogą hehe.. mogę zamienić na Head ale w tym momencie i na najbliższy sezon nie mam funduszy na sprzęt narciarski.. niestety.. a padre gdzie tam, ciśnie ostro przygotowania do sezonu ale komórek nie weżmie.. jemu niepotrzebne, latka lecą a kolana nowe nie są p.s. ale moja oferta na rzepy jest aktualna:D Ojjj dynamic. Head to jest dopiero dynamika! Rzep nie sprzedaję, dodaje w gratisie do desek. Tą drogą możesz je nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 25 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2011 (edytowane) Panowie i Panie, zima się zbliża wielkimi krokami! http://allegro.pl/show_item.php?item=1736256930 Edytowane 29 Lipiec 2011 przez Bode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 1 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2011 Przekazałem mojemu znajomemu info o Twoich nartkach i ma się zastanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2011 Co prawda na allegro aukcja pojawi się w październiku, ale narty dalej są na sprzedarz! I dodatkowo cena spadła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galdon Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 Witam ile za te narty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewa1515 Napisano 22 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2013 http://allegro.pl/nowe-narty-head-i-supershape-titan-2013-2014-i3644101961.html narty head sezon 2013/14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi