narciarz1502 Napisano 25 Marzec 2004 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2004 Niby to od 21.III mamy jakąś tam wiosne kobiety łatwiejsze (podobno)!!! i wogóle niby jest lepiej ale to NIEPRAWDA ! ! ! bo przecierz każdy kto to będzie czytał myśli tak jak ja nie ma nic lepszego niż ŚNIEG NARTY i zawody... :-) co prawda ostatnie zawody już były w miniony weekend ale na otarcie lez zostaje jeszcze rekreacja na nartach lodowce górą ludzie dobrej woli na lodowce............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 25 Marzec 2004 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2004 zima sie kończy a lodowce.......... lodowce chetnie ale gorzej z wykonaniem - pewnie sie powtarzam patrz watek " koniec sezonu - czegos nie rozumiem" ale nie ma szans zalapac sie pozniej niz poczatkiem kwietnia na jakis zorganizowany wyjazd z biura podrozy (dzwonilem pisalem pytalem gdzie tylko bylo cos wspomniane o nartach) wiec chcac poszalec na lodowcu w maju lub wakacje zostaje wypad na wlasna reke - nie zebym byl przeciw ale lepiej w zorganizowanej paczce - moze sa chetni i cos wspolnie zaplanujemy "sami" temat otwarty zapraszam do dyskusji , napewno sa osoby ktore juz gdzies byly w sezonie letnim lub regularnie robia takie wypady , kazda informacja bedzie przydatna pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz1502 Napisano 26 Marzec 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2004 zima sie kończy a lodowce.......... słuchaj kontynułując temat to ja rokrocznie jeżdże i w maju i w czercu jak i w wakacje, więc temat uważam za otwarty, z tym wyjazdem to chętnie tylko kiedy i gdzie......... a biuro które jeździ to np. Xboard www.xboard.com.pl zajrzyj tam za jakies tydzień... biuro mojego znajomego jeżdżą zawsze ale ten wypadzik na własną rękę to niezły pomysł czekamy .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi