marek1232 Napisano 16 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2011 Witam serdecznie, gdzies słyszalem ze w slowacji badz w czechach odbywaja sie targi narciarskie czy tez gielda. Gdzie można tanio kupic uzywany w miare dobry sprzet narciarski. Czy ktos z was wie gdzie i kiedy odbywa sie takie cos? albo jakies lepsze rady, jestem poczatkujacym milosnikiem i chcialbym kupic tanio sprzet. Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 18 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2011 Witam serdecznie ,nie wiem ale naprawdę chcesz jechać do Czech na jakąś giełdę? Rozumię że ma być tanio ale ... na nartach trzeba się znać ,mogą Ci wcisnąć kit z jakiejś wypożyczalni zajechany.Zobacz ilu chłopaków np.na naszym forum sprzedaje sprzęt ,nie oszukaliby Cię najwyżej o ew. wadach powiadomili,jest wiele ofert a będzie więcej im bliżej sezonu.Tanio to znaczy rozsądnie a nie żeby za chwilę kupować znowu.Weź ze sobą osobę która się zna gdzie kolwiek byś nie kupował.Ja ze swojej strony mogę Ci podpowiedzieć ,że jak zbliża się sezon na terenie 3 Stawów w Katowicach na dworze stoi co roku duży namiot gdzie za naprawdę małe pieniądze gość sprzedaje nowe narty i to świetne modele ale sprzed kilku sezonów ,po prostu np. 2008r.Moja zaprzyjaźniona rodzinka tylko tam kupuje od wielu lat i są bardzo zadowoleni.Np.Kupił w zeszłym roku sobie i żonce Atomic SX 11 za 500zł. nowe.Nie wiem jaki budżet przeznaczasz ale poniżej tej kwoty to moim zdaniem kupisz hebla.W każdym razie życzę cierpliwości ,zgłębienia tematu i udanych zakupów .Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcik Napisano 19 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2011 Witam serdecznie ,nie wiem ale naprawdę chcesz jechać do Czech na jakąś giełdę? Rozumię że ma być tanio ale ... na nartach trzeba się znać ,mogą Ci wcisnąć kit z jakiejś wypożyczalni zajechany.Zobacz ilu chłopaków np.na naszym forum sprzedaje sprzęt ,nie oszukaliby Cię najwyżej o ew. wadach powiadomili,jest wiele ofert a będzie więcej im bliżej sezonu.Tanio to znaczy rozsądnie a nie żeby za chwilę kupować znowu.Weź ze sobą osobę która się zna gdzie kolwiek byś nie kupował.Ja ze swojej strony mogę Ci podpowiedzieć ,że jak zbliża się sezon na terenie 3 Stawów w Katowicach na dworze stoi co roku duży namiot gdzie za naprawdę małe pieniądze gość sprzedaje nowe narty i to świetne modele ale sprzed kilku sezonów ,po prostu np. 2008r.Moja zaprzyjaźniona rodzinka tylko tam kupuje od wielu lat i są bardzo zadowoleni.Np.Kupił w zeszłym roku sobie i żonce Atomic SX 11 za 500zł. nowe.Nie wiem jaki budżet przeznaczasz ale poniżej tej kwoty to moim zdaniem kupisz hebla.W każdym razie życzę cierpliwości ,zgłębienia tematu i udanych zakupów .Pozdrawiam A może ma ktoś namiar tel na ludzi z tego namiotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 21 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2011 Wiesz co ,nie mam ale czemu to ma być już ,przecież środek wakacjii,ale zadzwonię do kolegi co kupił tam narty i na pewno ma jakiś paragon to poproszę go o ew.tel.Jeszcze trochę cierpliwości zadzwonię i prywatną pocztą Ci prześle .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcik Napisano 21 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2011 Jak by się udało było by super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feist Napisano 21 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2011 a mniej wiecej kiedy to jest przed sezonem? tzn kiedy rozstawiają namiot? mieszkam tak blisko a jednak nigdy tam nie byłem i nie wiedziałem wcześniej że taki namiot jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi