mats3 Napisano 24 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2011 Witam wszystkich, Ostatnio dzięki waszej pomocy udało mi się dobrać rewelacyjne Corssmax - y, teraz prosiłbym o pomoc przy doborze nart dla Taty, poniżej przedstawiam "wymiary" . 1. Płeć - Mężczyzna 2. Wiek - 44 3. Waga - 80 4. Wzrost - 174 5. Na nartach jeżdżę od 5 sezonów, ( 14 dni w sezonie) 6. Moje umiejętności określam na 5 7. Moje buty to - Również do zmiany, obecne twardość: 55 8. Teraz jeżdżę na nartach/model - Elan Flow 3.2. 9. Preferuję styl jazdy - szybka jazda długim skrętem po przygotowanych stokach 11. Mój budżet na narty to około -1000 - 1700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 24 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2011 Buty zmień na troszkę twardsze czyli flex 80-100,a narty allround z dł.promienia 16 m-jak lubisz dłuższy skręt:rolleyes:-nic innego nie wymyślisz:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi