kurrrak Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 Kochani! Postanowiłam na gwiazdkę kupić swojemu bratu porządne narty- nigdy nie miał nowych, a jeżdzi już na tyle dobrze, że zasłużył. Zależy mi na takich nartach, żeby spokojnie mógł wyjeżdzić 8h ze swoją młodszą siostrzyczką:biggrin: i nie marudził że go nogi bolą Z doświadczenia wiem, że są takie narty, że po 4h człowiek ma dosyć Proszę was o pomoc, gdyż pomimo że dość długo już jeżdze to nie znam się kompletnie na sprzęcie. Sama mam te same narty już 5 rok ale to z tego powodu, że uważam iż dla osoby ze wzrostem 160cm nie ma prawie żadnego wyboru na rynku:/ ale wątek nie o mnie Byłam też w sklepie, ale Pan niestety nie wiedział o czym mówi... Nie wiem czy to ważne, ale brat miał operacje kolana. Poziom jazdy między 5/6 wzrost 192 waga ok 85 więc szczupły Chodzi o to, żeby narty były mało wymagające, łatwe w prowadzeniu do jazdy rekreacyjnej i wybaczały wiele bładów Bardzo mi zależy, żeby kupić mu w końcu jakiś porządny sprzęt, który da mu radość jazdy. Dodam, iż nie muszą to być najnowsze modele z tego roku(ale mogą być jeśli są warte), bo nie będzie to dla niego ważne. Mogą być to modele z poprzednich lat, byleby do dostania w sklepach:) Pozdrawiam wszystkich!!!! Myślę, że już wszyscy nie możemy się doczekać białego złota :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi