Gość sennabis Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 Witam Jestem instruktorką narciarstwa od ponad 10-u lat i organizuję wraz z moimi 2 znajomymi instruktorami wyjazd na początku marca 2012 r. Wyjazd będzie w charakterze szkoleniowym do Ramsau na Dachsteinie w Austrii od 03.03.2012 do 10.05.2012. Oferuję nauczanie jazdy na nartach po 4 h dziennie przez 6 dni. Jazda na nartach zarówno klasyczną techniką jak i carvingową, ewentualnie dla zainteresowanych (i posiadających specjalistyczny sprzęt) ski-touring. Jestem członkinią szkoły Carv-ski ze Szklarskiej Poręby od początków jej istnienia i oczywiście posiadam odpowiednią licencję. Serdecznie zapraszam chętnych, więcej szczegółowych informacji dla zainteresowanych wysyłam na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi