Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Za duże buty

Kloncze

Rekomendowane odpowiedzi

Za duże buty

dobrym rozwiazaniem sa grubsze wkladki pod stope ktore zmniejsza luzy w pionie dlugosc buta mozesz zmniejszyc podklejajac odpowiednio wyciete ,,metoda prob i bledow``elementy a gumy lub jakiejs w miare twardej pianki pomiedzy kapec a skorupe buta ,,okolice kostki i sciegna achillesa.moze to cos da? Pozdro

Za duże buty

yo thx

Dobry pomysł a nie papier toaletowy!

Tylko jak byś mi jeszcze mogł wyjaśnić:

``elementy a gumy lub jakiejs w miare twardej pianki pomiedzy kapec a skorupe buta ,,

jak mam zmniejszyć długość buta. Mam do wkładki wepchnąć gumę czy cosik podobnego??bo miedzy skrupa a wkładką to niewiele moge zrobić

Pozdro KLN

Za duże buty

musisz wyciagnac kapec ze skorupy i w okolicy achillesa po bokach omijajac samo sciegno poprzyklejac elementy z tego tworzywa sam musisz wyczuc gdzie i jakie grube sa to metody zastepcze ale skoro piszesz ze kupno innych butow nie wchodzi w rachube to zostaja ci tylko te kombinacje

• 2 weeks later...

Za duże buty

Kiedyś miałem podobne problemy, kupowało się co bylo w sklepie, można włożyć grubszą skarpetę co pomijam. Ja osobiście wkleiłem korkową piętę pod kapciem buta co spowodowało podniesienie stopy. Można je kupić w prawie każdym sklepie obuwniczym

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...