Kloncze Napisano 9 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2004 Hej! Co mam zrobić jak mam za duże buty, a nie moge ich wymienić. Może kupno nowych pomińmy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarverGs9.21 Napisano 9 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2004 Za duże buty dobrym rozwiazaniem sa grubsze wkladki pod stope ktore zmniejsza luzy w pionie dlugosc buta mozesz zmniejszyc podklejajac odpowiednio wyciete ,,metoda prob i bledow``elementy a gumy lub jakiejs w miare twardej pianki pomiedzy kapec a skorupe buta ,,okolice kostki i sciegna achillesa.moze to cos da? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klito Napisano 9 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2004 Za duże buty hej nie wiem czy to dobry pomysl ale moze sprobuj sobie napakowac papieru toaletowego do srodka na czubek buta pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kloncze Napisano 11 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2004 Za duże buty yo thx Dobry pomysł a nie papier toaletowy! Tylko jak byś mi jeszcze mogł wyjaśnić: ``elementy a gumy lub jakiejs w miare twardej pianki pomiedzy kapec a skorupe buta ,, jak mam zmniejszyć długość buta. Mam do wkładki wepchnąć gumę czy cosik podobnego??bo miedzy skrupa a wkładką to niewiele moge zrobić Pozdro KLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarverGs9.21 Napisano 11 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2004 Za duże buty musisz wyciagnac kapec ze skorupy i w okolicy achillesa po bokach omijajac samo sciegno poprzyklejac elementy z tego tworzywa sam musisz wyczuc gdzie i jakie grube sa to metody zastepcze ale skoro piszesz ze kupno innych butow nie wchodzi w rachube to zostaja ci tylko te kombinacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kloncze Napisano 13 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2004 Za duże buty Dzieki za odpowiedzi. Ostatnio mam cosik coraz mniej naczusu na komputer P.S.: Nie moge znaleźć na google chyba ze ty cos znalazles to dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość glotox Napisano 25 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2004 Za duże buty Kiedyś miałem podobne problemy, kupowało się co bylo w sklepie, można włożyć grubszą skarpetę co pomijam. Ja osobiście wkleiłem korkową piętę pod kapciem buta co spowodowało podniesienie stopy. Można je kupić w prawie każdym sklepie obuwniczym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi