klito Napisano 12 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2004 witam... jak wiecie każdy powinien mieć kask. Mi on uratował głowę wiele razy. Czuje się z nim bezpiecznie i mogę rozwijać jeszcze większe prędkości... Ale nie o to mi chodzi... Mój stary kask jest na mnie za mały. Teraz kupuję sobie nowy. Jaki byście mi doradzili...? P.S. Potrzebuję kasku z gardą, na zawody, na kilka lat (2-3). Dobrze by było gdyby miał wywietrzniki. I nie powinien pęknąć przy pierwszym uderzeniu o ziemię (ani po drugim:D). Kolor nie ma znaczenia. P.S. II Bardzo podoba mi się kask "Briko Forerunner Rapid Gate" na tej stronie. Pozdrawiam wszystkich maniaków narciarstwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 12 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2004 Kask- dotyczy wszystkich Ja jeżdżę w Sun Helmecie, model RACE, od kilku lat i jestem z niego bardzo zadowolony. Typowo slalomowy kacholek. Polecam rowniez Typhoona z Carrery, do ktorego mozesz podczepic garde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 12 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2004 Kask- dotyczy wszystkich Hoho, Typhoon daje rade !!! Ja mam też Carrere, ale Nerve Advance. Tez jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi