mati.jnk Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 Bardzo proszę o informacje czy warto jechać na Mosorny Groń tzn chodzi mi o to jak utrzymany jest stok (muldy , kamienie), kolejki do wyciągu poza weekendem, zaplecze gastronomiczne itp. Pozdrawiam Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 Witam. Stok jest dość fajny, choć nie za łatwy (jeśli masz ze sobą naprawdę słabych narciarzy to mogą mieć problemy). Z rana przygotowany jest dobrze. Niestety około południa robią się muldy (niezależnie od pogody). Minerałów nigdy większych nie spotkałem. Kolejek w tygodniu moja jednostka centralna nie zarejestrowała:wink:. Knajpa na dole dość duża, u góry chyba też jest (ostatnio nie wiem czy czynna). Na górze przy ładnej pogodzie piękny widok na Babią Górę. Ogólnie stok warty uwagi. Wadą jest wolna kanapa. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati.jnk Napisano 9 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 Serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi