Chirp Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Witam Prosze o propozycje nart dla narciarki poziom 7, zastanawiam sie nad Atomic ST 10\11? chyba że cos innego?, co sadzicie ? budżet mam do 1000zł na uzywane 1. Płeć - KObieta 2. Wiek - 31 3. Waga - 55 4. Wzrost - 162 5. Na nartach jeżdżę od 15 sezonów, ( .....25 dni w sezonie) 6. Moje umiejętności określam na 7 (wg skali forumowej http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=11328) 7. Moje buty to - Nordica GT-S flex 80/90 8. Teraz jeżdżę na nartach/model - 9. Preferuję styl jazdy (długim skrętem, rekreacyjną, sportową, po przygotowanych stokach, poza trasami, - 10. Upatrzyłem sobie narty - ST Atomic lub Head Magnum 11. Mój budżet na narty to około max 1000 na używane Dzieki za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi