Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

gdzie do serwisu??

raksa

Rekomendowane odpowiedzi

gdzie w wawce najlepiej oddawac narty do serwisu ?? gdzie odajecie (pomijam tych co sa na tyle inteligentni ze robia wszystko sami :)), tak wiec ja zwyklam oddawac albo do didsportu .. albo do heada .... ostatnio mi sie nie chcialo i oddalam do najblizszego skiteamu . beznadzieja .... co polecicie ???? buziak i pozdrofka raksa

do drzymer

hej zrobili mi nartki niedokladnie a wrecz bardzo niedokladnie ...... jedne byly tylko do ostrzenia i to dobrze tego nie zrobili ... coz ja myslalam ze spoko ale jak to zobaczyl moj kumpel (powiedzmy znajacy sie bardziej nixz ja ) to troche mi wygarnal...... nie wiem .... a wiazanie sie nie trzymalo i juz na miejscu musialam prosic o poprawke . stracony czsa i duzo chca kasy . ale moze to ja mam takie szczescie . :) pozdro raksa

serwis

Ja oddaje nartki do malego sklepiku na Atenskiej (nazywa się Dehnel-Sport) i jestem zadowolony. Robia tam wszystko reczne, co w porownaniu z maszyna ma te zalete, ze krawedz starcza na dluzej.

Narty oddaje do serwisu mniej wiecej po tygodniu jazdy i przy maszynowym ostrzeniu dosyc szybko nie mialbym na czym jezdzic

Pozdrawiam

gdzie do serwisu??

Noakowskiego to chodzi moze o Nowowiejska 5??

Osobiscie polecam Ateńską 19, robia recznie jak bylo wspomniane, wszystko narzedziami Kunzmanna, mozna porozmawiac z serwisantem i miec indywidualne zyczenia co do ostrzenia krawedzi, przygotowania slizgu, przy okazji mozna uzyskac wiele cennych porad.

m-j

gdzie do serwisu??

Moje nartki juz mam naostrzone i posmarowane. Przo okazji dowiedzialem sie, ze sklep i serwis z Atenskiej ma filie w Lomiankach (Dolna 4). Moze ktos jest zainteresowany, bo jest akurat z tych okolic i na Atenska mu nie po drodze.

pozdr.

Jak dobrze pojdzie to juz za tydzien bede mogl pojezdzic na lodowcu;)

gdzie do serwisu??

Nowowiejska to nie Noakowskiego. Chodziło mi dokładnie o Noakowskiego nr chyba 12, przed bramą wisi szyld sklep sportowy i serwis (mały sklepik w bramie). Do niedawna mieszkałem na saskiej kępie i też korzystałem z serwisu przy ateńskiej i przychylam się do Twojej opini.

Pozdrawiam

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...