raksa Napisano 23 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2004 gdzie w wawce najlepiej oddawac narty do serwisu ?? gdzie odajecie (pomijam tych co sa na tyle inteligentni ze robia wszystko sami ), tak wiec ja zwyklam oddawac albo do didsportu .. albo do heada .... ostatnio mi sie nie chcialo i oddalam do najblizszego skiteamu . beznadzieja .... co polecicie ???? buziak i pozdrofka raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drzymer Napisano 23 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2004 gdzie do serwisu?? a czemu beznadzieja? pozdr drzymer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 24 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2004 do drzymer hej zrobili mi nartki niedokladnie a wrecz bardzo niedokladnie ...... jedne byly tylko do ostrzenia i to dobrze tego nie zrobili ... coz ja myslalam ze spoko ale jak to zobaczyl moj kumpel (powiedzmy znajacy sie bardziej nixz ja ) to troche mi wygarnal...... nie wiem .... a wiazanie sie nie trzymalo i juz na miejscu musialam prosic o poprawke . stracony czsa i duzo chca kasy . ale moze to ja mam takie szczescie . pozdro raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drzymer Napisano 25 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2004 serwis w headzie kiedys robilem i jest spoko! maja niezla maszyne.. a poza tym pm sport - np. na szczesliwicach albo w Sadyba Mall (chyba), tylko ze ceny tam sa... pozdr drzymer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 26 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2004 serwis Ja oddaje nartki do malego sklepiku na Atenskiej (nazywa się Dehnel-Sport) i jestem zadowolony. Robia tam wszystko reczne, co w porownaniu z maszyna ma te zalete, ze krawedz starcza na dluzej. Narty oddaje do serwisu mniej wiecej po tygodniu jazdy i przy maszynowym ostrzeniu dosyc szybko nie mialbym na czym jezdzic Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robsonek Napisano 27 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2004 gdzie do serwisu?? ja osobiście wolę małe serwisy, mam taki sprawdzony na ul. Noakowskiego, nr tel 825 31 06 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin-jasiu Napisano 28 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2004 gdzie do serwisu?? Noakowskiego to chodzi moze o Nowowiejska 5?? Osobiscie polecam Ateńską 19, robia recznie jak bylo wspomniane, wszystko narzedziami Kunzmanna, mozna porozmawiac z serwisantem i miec indywidualne zyczenia co do ostrzenia krawedzi, przygotowania slizgu, przy okazji mozna uzyskac wiele cennych porad. m-j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 28 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2004 gdzie do serwisu?? Moje nartki juz mam naostrzone i posmarowane. Przo okazji dowiedzialem sie, ze sklep i serwis z Atenskiej ma filie w Lomiankach (Dolna 4). Moze ktos jest zainteresowany, bo jest akurat z tych okolic i na Atenska mu nie po drodze. pozdr. Jak dobrze pojdzie to juz za tydzien bede mogl pojezdzic na lodowcu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 28 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2004 raksa dzieki kofani cos sie sprob8uje nowegowykombinowac ...... pozdrofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robsonek Napisano 28 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2004 gdzie do serwisu?? Nowowiejska to nie Noakowskiego. Chodziło mi dokładnie o Noakowskiego nr chyba 12, przed bramą wisi szyld sklep sportowy i serwis (mały sklepik w bramie). Do niedawna mieszkałem na saskiej kępie i też korzystałem z serwisu przy ateńskiej i przychylam się do Twojej opini. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi