xnoowee Napisano 5 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2004 Hejo! Mam problem. Uzbierałem ekipe 7-8 osób na świetna okazje w terminie 11-18 grudnia na tyrolski lodowiec Kaunertal: 149 euro za 6 dni skipass, apartamenty studio, basem, ski busy. No ale nie mamy transportu. To jest promocja regionu FREE SKIPASS. Czy jest jakiś narciarz, snowboardzista który dysponuje busem i chciałby nas tam zawieźć i przy okazji zacząć sezon od jazdy na przyzwoitym lodowcu ???. Zrzucamy sie na benzyne naturalnie. W zeszłym sezonie tam byliśmy, super jazda. Lodowiec był pusty, świetny warun trafiliśmy, śniegu masa, słońce. Teraz niestety nie mamy transportu ale możliwość załatwienia apartamentu. ..:: Pozdrawiam ::.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 5 Listopad 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2004 PILNIE SZUKAM BUSA 149 euro 6 dni skipass apartam Zapomniałem, kontakt e-mail: [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likwidatorek Napisano 9 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2004 PILNIE SZUKAM BUSA 149 euro 6 dni skipass apartam Cześc. Niestety nie dysponuje busem, ale mam pytanko, właściwie prosbe. Mógłbys cos więcej napisać na temat tej promocji? Ewentualnie przesłaś linka, czy podać inne namiary Dziekuję [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi