afera Napisano 8 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2004 ...zastanawiam się przeglądając nowy NTN... widzę że zabrał logo ze sobą... Olek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 9 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2004 A co robi teraz Maślankiewicz? Maślankiewicz to już przeszłość. Pozdro dla znających ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atmax Napisano 9 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2004 A co robi teraz Maślankiewicz? Wszyscy chcemy poznać, dlaczego został wyślizgany z układu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ardu Napisano 9 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2004 A co robi teraz Maślankiewicz? Oho! Pachnie aferą... Jest „układ” to i pewnie znajdzie się „grupa trzymająca władzę”? Może powołają jakąś „Komisję”? Pewnie na łamach NTN-u niewiele piszą na ten temat? (jeszcze nie mam nowego nr) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ardu Napisano 9 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2004 A co robi teraz Maślankiewicz? Oho! Pachnie aferą... Jest „układ” to i pewnie znajdzie się „grupa trzymająca władzę”? Może powołają jakąś „Komisję”? Pewnie na łamach NTN-u niewiele piszą na ten temat? (jeszcze nie mam nowego nr) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 9 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2004 A co robi teraz Maślankiewicz? Przykra sprawa słuchajcie. Powiem tylko że oszukał na kase moją znajomą. Ale wygrała z nim sprawe hehe. Jeszcze jest na świecie sprawiedliwość. ..:: When hell frezess over, I`ll ski there too ::.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 9 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2004 A co robi teraz Maślankiewicz? Panowie, a moze by tak z takimi tematami na priva, co ?? Nie trzymam zadnej ze stron, bo znam dosc dobrze i Tomka i Jacka, ale uwazam ze jak chcecie sobie podyskutowac na "takie" tematy, to po mailu PLS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 9 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2004 A co robi teraz Maślankiewicz? Racja Bobik, poniosło mnie. Przepraszam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi